PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Cum se prepară Cafeaua bătută Dalgona

Cafeaua bătută, cunoscută și sub numele de cafea Dalgona, este o băutură preparată din cafea, zahăr, apă fierbinte și lapte. Această cafea a devenit o senzație pe internet datorită procesului unic de preparare și a texturii sale cremoase și spumoase hipnotizante. În fiecare înghițitură, savurați aromele intense ale cafelei, echilibrate cu dulceața zahărului și cremozitatea laptelui.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 2 tbls De cafea instant sau pudră de espresso Adăugat la
  • 2 tbls de zahăr Adăugat la
  • 2 tbls De apă caldă Adăugat la
  • Lapte (pentru a servi) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

5 min.
1. Pasul

Se combină cafeaua instant, zahărul și apa fierbinte într-un bol.

2. Pasul

Folosind un tel sau un mixer de mână, bateți energic amestecul de cafea până când devine maro deschis, pufos și are vârfuri tari, acest lucru poate dura aproximativ 2 până la 3 minute.

3. Pasul

Se încălzește laptele și se toarnă într-un pahar. Peste laptele fierbinte se pun grămezi din amestecul de cafea spumată.

4. Pasul

Folosind o lingură, se nivelează cafeaua bătută peste lapte.

5. Pasul

Serviți cafeaua bătută cu o lingură pentru amestecare și savurați.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou