PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Cum se prepară Easy Honey Roasted Cashews ușor de prăjit cu miere

Această gustare delicios de dulce și ușor crocantă este perfectă ca o opțiune de gustare mai sănătoasă și cu siguranță va satisface pofta de dulce.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 2 căni Caju crud Adăugat la
  • 14 ceașcă Miere Adăugat la
  • 2 tbls Unt nesărat, topit Adăugat la
  • 12 linguriță sare de mare Adăugat la
  • 14 linguriță scorțișoară măcinată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 175°C (350°F). Dacă vă tapetați foaia de copt cu hârtie pergament, vă veți asigura că nu se lipesc cajuanele în timp ce se prăjesc. Din experiența personală, acest mic pas economisește mult timp de curățare după aceea.

2. Pasul

Puneți caju într-un castron de amestecare. În mod ideal, ar trebui să folosiți caju crud pentru această rețetă, deoarece permite o mai bună absorbție a aromei atunci când sunt acoperite.

3. Pasul

Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați mierea, untul topit, sarea de mare și scorțișoara. Amestecați acest amestec în mod continuu până când este complet amestecat. Aroma este divină - O previzualizare încântătoare a ceea ce urmează.

4. Pasul

Turnați amestecul de miere peste caju și amestecați bine, asigurându-vă că fiecare caju este bine acoperit. Lăsați-le să stea aproximativ 5 minute pentru a absorbi glazura. Acest pas asigură că aromele pătrund cu adevărat în caju.

5. Pasul

Aranjați caju acoperite pe foaia de copt pregătită. Încearcă să te asiguri că sunt răspândite uniform și nu sunt toate îngrămădite împreună. Acest lucru le permite să se prăjească în mod egal pentru o crocantă perfectă.

6. Pasul

Coaceți aceste caju în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când devin aurii. Aveți grijă să amestecați caju la fiecare 5 minute pentru a preveni arderea lor. Credeți-mă, supravegheați-le îndeaproape - poate trece de la perfect prăjite la arse în câteva minute.

7. Pasul

După ce caju sunt frumos aurii și prăjite, scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească complet. Pe măsură ce se răcesc, vor deveni crocante la perfecție.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou