PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/eBeKMq9qhtg3kfQ2nqcr/33d8b6924e88d6c09738993e452c7a.jpeg)
Sursa :: Enez Selvi from Getty Images
Desert de castane cu mascarpone
Rețeta pentru un desert delicios de castane cu mascarpone, potrivit pentru ocazii speciale.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
Corp
- 200 g Făină de castane
- 100 g unt
- 100 g zahăr
- 2 ks ou
- 1 ro cacao
Umplutura
- 250 g mascarpone
- 200 g piure de castane
- 50 g zahăr
- chipsuri de ciocolată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți tava de copt.
2. Pasul
Amestecăm împreună ingredientele pentru aluat, pe care îl coacem în cuptor aproximativ 20 de minute.
3. Pasul
Amestecă împreună mascarpone, piureul de castane, fulgii de ciocolată și zahărul, astfel încât să creezi umplutura.
4. Pasul
Tăiați corpul în jumătate.
5. Pasul
Răspândiți umplutura peste corpul răcit și lăsați-l să se răcească în frigider cel puțin 2 ore.
6. Pasul
Înainte de servire, puteți presăra desertul cu cacao.