:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/EoZovsCBNOsBRk9ZIzob/babd1aa6d46f6f8a29e79412db30fa.jpeg)
Glazură de ciocolată delicioasă
Această glazură de ciocolată este cremoasă, bogată și absolut delicioasă. Este perfectă pentru a adăuga un strat dulce și decadent pe orice prăjitură sau desert.
Ingrediente
- 200 g ciocolată neagră sau cu lapte
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 50 g unt nesărat
- 1 linguriță extract de vanilie
Ultimele broșuri
Procedura
Pune ciocolata tăiată bucăți într-un castron mediu. Într-o cratiță medie, încălzește smântâna și untul la foc mediu până când începe să se încălzească, dar nu lasă amestecul să fiarbă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/EoZovsCBNOsBRk9ZIzob/9763b947e498baf99cef782420a2e2.jpeg)
Sursa :: Youtube
Toarnă amestecul de smântână cald peste ciocolată și amestecă bine până când ciocolata se topește complet și amestecul devine omogen.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/EoZovsCBNOsBRk9ZIzob/b847b925e00b2072435f0450ef32c2.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adaugă extractul de vanilie și amestecă din nou. Lasă glazura să se răcească puțin înainte de a o folosi. Poți să o folosești când încă este puțin călduță pentru a se răspândi mai ușor, sau să o lași să se răcească complet pentru o consistență mai groasă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/EoZovsCBNOsBRk9ZIzob/4a4a7515365becefcf2187522f95db.jpeg)
Sursa :: Youtube