PUBLICITATE

Sursa :: Syda Productions from Canva

Glazură oglindă pentru torturi

O glazură de lux care oferă tortului dvs. un aspect irezistibil. Perfectă pentru ocazii speciale sau oricând doriți să impresionați.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 75 ml apă Adăugat la
  • 100 g salko Adăugat la
  • 8 g Gelatină Adăugat la
  • 50 ml apă rece Adăugat la
  • 30 g cacao Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Inmuiem gelatina in apa rece si o lasam sa se umfle.

2. Pasul

Într-o oală mică amestecăm zahărul, apa și sarea. Aduceți amestecul la fierbere și lăsați-l să fiarbă timp de 2 minute.

3. Pasul

Adăugăm gelatina umflată în amestecul fierbinte și amestecăm până se dizolvă complet.

4. Pasul

Adăugăm cacao și amestecăm bine pentru a preveni formarea bulgărilor.

5. Pasul

Lăsăm glazura să se răcească la temperatura camerei, apoi o turnăm uniform pe tort.

6. Pasul

Lasăm tortul în frigider pentru cel puțin 2 ore, pentru ca glazura să se întărească complet.

Reels

Nou