PUBLICITATE
Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 500 g făină Adăugat la
  • 7 g drojdie uscată Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 250 ml lapte Adăugat la
  • 50 g unt topit Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
  • 1 praf de sare Adăugat la
  • zahăr pudră pentru decor Adăugat la
  • gem de căpșuni Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Într-un bol mare, amestecați făina cu drojdia uscată și sarea. Adăugați oul bătut, laptele, untul topit și zahărul. Amestecați până când obțineți un aluat omogen.

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Acoperiți bolul cu un prosop de bucătărie curat și lăsați aluatul să crească timp de aproximativ o oră, într-un loc cald și ferit de curent.

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Tăiați aluatul în forme rotunde folosind o formă de copt sau o cană.

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Puneți gogoșile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și puneți-le la cuptorul preîncălzit la 175 de grade timp de 10-12 minute.

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

5. Pasul

Scoateți gogoșile din cuptor și umpleți-le cu gem folosind un poș, apoi presărați-le cu zahăr pudră și serviți-le calde.

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Reels

Nou