PUBLICITATE
Gogoși sărate cu iaurt și brânză feta

Gogoși sărate cu iaurt și brânză feta

Un sfat despre cum să surprindem oaspeții

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 100 g Brânză feta Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 100 ml ulei Adăugat la
  • 200 ml iaurt alb Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Zdrobim piscul intr-un castron cu o furculita. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si amestecam cu un tel.

2. Pasul

La urmă, se adaugă făina cu praf de copt și se amestecă bine pentru a evita formarea de cocoloașe. Adăugăm mai multă sare după gust.

3. Pasul

Ne pregătim o formă de silicon pentru gogoși. O umplem cu lingura aproape până la margine și o coacem timp de 20 de minute la 170 de grade Celsius. Desigur, va depinde de mărimea formei pe care o aveți și de cuptor. Pentru a preveni atașarea aluatului, puteți pulveriza cu ulei. În loc de o formă pentru gogoși, puteți utiliza și o formă pentru muffins :)

4. Pasul

Servim cu parmezan deasupra, adaugăm măsline, șuncă de Parma sau orice avem.

Reels

Nou