PUBLICITATE
Gulaș de porc sățios și aromat

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de porc tăiată în cuburi Adăugat la
  • 2 cepe mari tăiate cuburi Adăugat la
  • 2 ardei grași tăiați în cuburi Adăugat la
  • 2 căței usturoi tocați Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 2 linguri făină Adăugat la
  • 2 linguri pastă de roșii Adăugat la
  • 2 linguri paprika afumată Adăugat la
  • 1 linguriță cimbru uscat Adăugat la
  • 12 linguriță ardei iute măcinat Adăugat la
  • 1 cană vin roșu Adăugat la
  • 2 căni supă de pui sau apă Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încingeți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Adăugați ceapa, ardeiul grași și usturoiul și căliți timp de 5-7 minute sau până când legumele sunt moi.

Gulaș de porc sățios și aromat - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Adăugați carnea de porc și prăjiți timp de 5-7 minute sau până când carnea este maro pe toate părțile.

Gulaș de porc sățios și aromat - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Adăugați făina, pasta de roșii, paprika afumată, cimbrul și ardeiul iute și amestecați bine. Adăugați vinul roșu și supa de pui sau apă și amestecați bine.

Gulaș de porc sățios și aromat - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Reduceți focul la minim și lăsați gulașul să fiarbă lent timp de 1-2 ore sau până când carnea este fragedă și legumele sunt moi. Adăugați sare și piper după gust. Serviți gulașul fierbinte cu o garnitură de cartofi piure sau pâine proaspătă.

Gulaș de porc sățios și aromat - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou