:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FihROh9oD65xSPWyHQJj/cd71ce9cf12b246560e176add33c09.jpeg)
Încearcă rețeta clasică de cremșnit cu o cremă fină și o crustă crocantă
Cremșnitul îți va oferi o senzație de deliciu autentic, cu o cremă fină și o crustă crocantă. Savurează gustul clasic și lasă-te răsfățat de acest desert minunat alături de prieteni și familie!
Ingrediente
- 500 g foi de plăcintă
- 1 l lapte
- 200 g zahăr
- 4 plicuri zahăr vanilat
- 150 g făină
- 6 ou
- 200 g unt
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un bol mare, bate ouăle cu zahărul și zahărul vanilat până se obține o cremă omogenă. Adaugă făina și amestecă bine până la omogenizare.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FihROh9oD65xSPWyHQJj/a9318a760371f5fb56eb07b5d60024.jpeg)
Sursa :: Youtube
Într-un vas mare, încălzește laptele și adaugă compoziția de ouă treptat, amestecând continuu până când se îngroașă și se formează o cremă densă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FihROh9oD65xSPWyHQJj/f3225c0c1bc19825d53b92eadb3637.png)
Sursa :: Youtube
Adaugă untul tăiat în bucăți și amestecă până se topește complet. Acoperă cu folie alimentară și lasă să se răcească la temperatura camerei.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FihROh9oD65xSPWyHQJj/bffe0a95e7a4eaad37962d9a6baab3.png)
Sursa :: Youtube
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade. Împarte foile de plăcintă în jumătate și coace-le în cuptor timp de 10-15 minute, până când devin aurii. Lasă să se răcească complet.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FihROh9oD65xSPWyHQJj/01867545848d4ae8ff5ccf33244ec1.jpeg)
Sursa :: Youtube
Așază o jumătate de foi într-o tavă. Acoperă cu crema obținută, nivelând-o, apoi așază cealaltă jumătate de foi peste cremă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FihROh9oD65xSPWyHQJj/56dfcc300af0d9b07f01269aea4b02.jpeg)
Sursa :: Youtube