PUBLICITATE
Lečo acasă
Lečo așa cum îl pregătim noi acasă
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks The Onion
- 600 g Roșii
- 400 g Ardei
- 50 g bacon
- sare piper negru măcinat
- 2 ks ou
- 1 ks Cârnați
- untură
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
Tocăm ceapa mărunt și o călim în grăsime până devine sticloasă. Curățăm roșiile și ardeii. Tăiem roșiile în felii subțiri, ardeii în fâșii. Le adăugăm la ceapă, sărăm, condimentăm. Lăsăm să se înăbușe. Între timp, tăiem cârnații și slănina și le adăugăm la legume. Spargem ouăle într-un pahar și le amestecăm cu furculița. Îndepărtăm lecșo-ul gătit și adăugăm ouăle. La final, amestecăm totul bine și condimentăm după gust.