PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: guvo59

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
9

Pentru crustă:

  • 112 căni Firimituri de biscuiți graham Adăugat la
  • 12 ceașcă unt topit Adăugat la
  • 14 ceașcă zahăr cristal Adăugat la

Pentru umplutura de cheesecake:

  • 3 căni Cremă de brânză, înmuiată Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 1 ceașcă smântână acră Adăugat la
  • 2 lingurițe Coajă de lămâie Adăugat la
  • 0.3 ceașcă suc proaspăt de lămâie Adăugat la
  • 1 lingură extract de vanilie Adăugat la
  • 1 ceașcă Smântână de frișcă groasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

270 min.
1. Pasul

Treceți mai întâi la crustă: Amestecați într-un bol firimiturile de biscuiți Graham, untul topit și zahărul granulat. Turnați amestecul în tava de cheesecake, apăsând pentru a forma un strat uniform. Această parte este foarte importantă, deoarece crusta trebuie să fie suficient de fermă pentru a ține umplutura.

2. Pasul

Pentru umplutură: Bateți crema de brânză la viteză medie până când devine omogenă. Acest lucru ajută ca produsul final să nu aibă cocoloașe.

3. Pasul

Adăugați treptat zahărul granulat, bătând până când se amestecă.

4. Pasul

Se adaugă smântâna, coaja de lămâie, sucul proaspăt de lămâie și extractul de vanilie. Continuați să bateți până când se amestecă bine. Nu uitați, cu cât ingredientele sunt mai bine combinate, cu atât mai uniform va fi gustul cheesecake-ului dumneavoastră.

5. Pasul

Într-un castron separat, bateți smântâna groasă până când formează vârfuri moi. Încorporați-o ușor în amestecul de cremă de brânză. Acest pas asigură faptul că cheesecake-ul dvs. cu lămâie va fi ușor și aerisit.

6. Pasul

Turnați amestecul de cremă de brânză pe crusta din tava de cheesecake. Netezește partea de sus cu o spatulă.

7. Pasul

Se dă la frigider timp de 4 ore sau până când cheesecake-ul se întărește. Răbdarea se plătește atunci când tăiați în cheesecake-ul perfect închegat.

8. Pasul

Abordați această rețetă cu dragoste și veți obține un desert care nu numai că arată bine, dar are și un gust uimitor. Un sfat special din partea mea - ornează cu o felie subțire de lămâie sau câteva frunze de mentă proaspătă pentru un plus de gust de vară!

Rețete similare

Cheesecake tradițional de căpșuni la rece, preparat cu brânză omogenizată și gelatină

Cheesecake-ul rece cu căpșuni, brânză omogenizată și gelatină este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară. Simplu de preparat, minunat de cremos, cu o notă de căpșuni dulci și acrișoare, trebuie doar să îl răciți în frigider pentru un adevărat deliciu.

Cheesecake cu afine

Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.

Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă

Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.

Plăcintă de pere cu cheesecake

Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Cheesecake cu afine

O altă rețetă de cheesecake. De data aceasta, un cremă cu afine, completată cu glazură de ciocolată

Cheesecake Oreo

Cheesecake fără coacere

Cel mai bun cheesecake de brânză cu merișor de lămâie vreodată

Pregătirea acestui Lemon Meringue Cheesecake este un deliciu la fel de încântător ca și mâncarea.

Rețete similare

Cheesecake tradițional de căpșuni la rece, preparat cu brânză omogenizată și gelatină

Cheesecake-ul rece cu căpșuni, brânză omogenizată și gelatină este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară. Simplu de preparat, minunat de cremos, cu o notă de căpșuni dulci și acrișoare, trebuie doar să îl răciți în frigider pentru un adevărat deliciu.

Cheesecake cu afine

Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.

Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă

Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.

Plăcintă de pere cu cheesecake

Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Cheesecake cu afine

O altă rețetă de cheesecake. De data aceasta, un cremă cu afine, completată cu glazură de ciocolată

Cheesecake Oreo

Cheesecake fără coacere

Cel mai bun cheesecake de brânză cu merișor de lămâie vreodată

Pregătirea acestui Lemon Meringue Cheesecake este un deliciu la fel de încântător ca și mâncarea.

Reels

Nou