Sursa :: Freepik
Maioneză de ton perfect ușor de conservat
Tuna Mayo este un fel de mâncare clasic, simplu și consistent, care poate fi savurat în orice moment al zilei. Combinând proteina consistentă a tonului din conservă cu cremozitatea maionezei, acest fel de mâncare se servește de obicei la sandvișuri, dar poate fi folosit și ca umplutură pentru cartofi copți sau ca sos pentru legume.
Ingrediente
- 2 cutii de conserve De ton în apă sau ulei (scurs)
- 5 tbls De maioneză
- 1 Ceapă mică (tocată mărunt)
- Sare și piper negru (după gust)
- 1 lingură De suc de lămâie (opțional)
- 2 tbls De pătrunjel tocat (opțional)
Ultimele broșuri
Procedura
Scurgeți bine conservele de ton.
Într-un castron, se combină tonul scurs și ceapa tocată.
Adăugați maioneza, începând cu 4 linguri și apoi mai mult dacă este nevoie pentru cremozitate.
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă este disponibil, adăugați un strop de suc de lămâie. Acest lucru este opțional, dar poate spori aroma.
Se amestecă bine până când toate ingredientele sunt bine combinate. Dacă doriți, adăugați pătrunjel tocat pentru un plus de culoare.
Tuna Mayo este acum gata pentru a fi servit ca umplutură pentru sandvișuri, ca garnitură pentru cartofi copți sau ca sos. Pentru o aromă mai bună, lăsați-l să se răcească în frigider timp de 30 de minute înainte de a-l servi.