PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Maioneză de ton perfect ușor de conservat

Tuna Mayo este un fel de mâncare clasic, simplu și consistent, care poate fi savurat în orice moment al zilei. Combinând proteina consistentă a tonului din conservă cu cremozitatea maionezei, acest fel de mâncare se servește de obicei la sandvișuri, dar poate fi folosit și ca umplutură pentru cartofi copți sau ca sos pentru legume.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 cutii de conserve De ton în apă sau ulei (scurs) Adăugat la
  • 5 tbls De maioneză Adăugat la
  • 1 Ceapă mică (tocată mărunt) Adăugat la
  • Sare și piper negru (după gust) Adăugat la
  • 1 lingură De suc de lămâie (opțional) Adăugat la
  • 2 tbls De pătrunjel tocat (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Scurgeți bine conservele de ton.

2. Pasul

Într-un castron, se combină tonul scurs și ceapa tocată.

3. Pasul

Adăugați maioneza, începând cu 4 linguri și apoi mai mult dacă este nevoie pentru cremozitate.

4. Pasul

Se adaugă sare și piper după gust. Dacă este disponibil, adăugați un strop de suc de lămâie. Acest lucru este opțional, dar poate spori aroma.

5. Pasul

Se amestecă bine până când toate ingredientele sunt bine combinate. Dacă doriți, adăugați pătrunjel tocat pentru un plus de culoare.

6. Pasul

Tuna Mayo este acum gata pentru a fi servit ca umplutură pentru sandvișuri, ca garnitură pentru cartofi copți sau ca sos. Pentru o aromă mai bună, lăsați-l să se răcească în frigider timp de 30 de minute înainte de a-l servi.

Reels

Nou