PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Einladung_zum_Essen

Mingi de chiftele pentru petreceri

Mingi de chiftele pentru petreceri sunt delicioase și o alegere excelentă pentru o cină petrecere sau o adunare după-amiază. Această rețetă este pentru 6 persoane, se poate prepara în numai 60 de minute și este garantat un succes enorm.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Chiftele

  • 500 g carne tocată de porc Adăugat la
  • 2 db ou Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Sos

  • 50 g unt Adăugat la
  • 50 g făină Adăugat la
  • 500 ml Smântână tare Adăugat la
  • 1 db Cub de supă de carne Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pregătirea chiftelelor. Amestecați carnea tocată, ouăle, pesmetul, sarea și piperul într-un bol mare până când totul este bine amestecat. Formați chiftele.

2. Pasul

Prăjirea chiftelelor. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Așezați chiftelele pe o tava acoperită cu hârtie de copt, apoi coaceți-le timp de 20-25 de minute, sau până se rumenesc.

3. Pasul

Prepararea sosului. Topiți untul într-o tigaie mică, apoi adăugați făina și amestecați până devine netedă. Treptat, adăugați frișcă, amestecând continuu, apoi adăugați și cubul de supă de carne. Continuați să gătiți sosul până se îngroașă.

4. Pasul

Servirea. Servește chiftelele cu sos și legume proaspete, și bucură-te de acest fel de mâncare delicios!

Rețete similare

Ouă Scoțiene

O rețetă tradițională britanică, care este un fel de mâncare popular în întreaga lume. Se prepară din ouă fierte învelite într-un înveliș de carne.

Chiftele cu spaghetti

Un clasic italian, iubit atât de adulți, cât și de copii. Chiftelele se pregătesc într-un sos aromat de roșii și se servesc cu spaghetti.

Carne tocată de porc cu paste făinoase

Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Tantanmen (supă japoneză de tăiței)

Această supă japoneză de tăiței picantă, cremoasă și extrem de gustoasă este una dintre mesele mele preferate, mai ales în zilele reci. Rețeta își are rădăcinile în bucătăria Sichuan din China, dar este deosebit de populară și cunoscută în Japonia. Tantanemen este alcătuită din tăiței, carne tocată, condimente asiatice și este gătită în bulion de pui. Se servește cu un ou de găină fiert.

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale delicioase, rețetă tradițională
Videorecetă

Sarmale delicioase, rețetă tradițională

Gustări tradiționale românești, pline de arome, sarmalele sunt preparate cu carne tocată, orez, ceapă și condimente, învelite în frunze de varză sau de viță de vie. O mâncare perfectă pentru o cină în familie sau pentru o petrecere cu prietenii!

Rețete similare

Ouă Scoțiene

O rețetă tradițională britanică, care este un fel de mâncare popular în întreaga lume. Se prepară din ouă fierte învelite într-un înveliș de carne.

Chiftele cu spaghetti

Un clasic italian, iubit atât de adulți, cât și de copii. Chiftelele se pregătesc într-un sos aromat de roșii și se servesc cu spaghetti.

Carne tocată de porc cu paste făinoase

Rețetă pentru un prânz rapid sub formă de carne tocată de porc cu paste.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Tantanmen (supă japoneză de tăiței)

Această supă japoneză de tăiței picantă, cremoasă și extrem de gustoasă este una dintre mesele mele preferate, mai ales în zilele reci. Rețeta își are rădăcinile în bucătăria Sichuan din China, dar este deosebit de populară și cunoscută în Japonia. Tantanemen este alcătuită din tăiței, carne tocată, condimente asiatice și este gătită în bulion de pui. Se servește cu un ou de găină fiert.

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale delicioase, rețetă tradițională
Videorecetă

Sarmale delicioase, rețetă tradițională

Gustări tradiționale românești, pline de arome, sarmalele sunt preparate cu carne tocată, orez, ceapă și condimente, învelite în frunze de varză sau de viță de vie. O mâncare perfectă pentru o cină în familie sau pentru o petrecere cu prietenii!

Reels

Nou