PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varíme srdcom - jeme očami ...

Murături

Murăturile sunt modul perfect de a folosi legumele din grădina proprie în timpul sezonului de iarnă. Murăturile sunt excelente ca garnitură, într-o salată sau doar pentru aromă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 kg castravete Adăugat la
  • 1 kg Morcovi Adăugat la
  • 1 kg The Onion Adăugat la
  • 1 kg Ardei Adăugat la
  • 500 g varză Adăugat la
  • O mână de nuci (sau alune de pădure) Adăugat la
  • 1 l Oțet Adăugat la
  • 112 l Ape Adăugat la
  • 1 Linguri Săruri Adăugat la
  • 1 Linguri Zahăr Adăugat la
  • 2 Ceai Linguriță de semințe de muștar Adăugat la
  • O mână de boabe de piper Adăugat la
  • 10 de pisici leneșe Frunze Adăugat la
  • Câțiva căței de usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Începeți prin a pregăti legumele. Tăiați castraveții, morcovii, ceapa, ardeii și varza în bucăți mai mici - eu prefer aproximativ un centimetru lungime. De asemenea, tăiați nucile și usturoiul în bucăți mai mici. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele și lăsați-le să stea, ideal peste noapte, pentru a permite tuturor aromelor să se combine.

2. Pasul

Apoi se pregătește baza saramurii. Turnați oțetul, apa, sarea, zahărul, semințele de muștar, boabele de piper și frunzele de dafin într-un vas mare. Aduceți infuzia la fierbere și fierbeți timp de aproximativ zece minute.

3. Pasul

Așezăm amestecul nostru de legume în borcane care au fost în prealabil bine spălate și uscate. Ne asigurăm că legumele sunt distribuite uniform pe tot parcursul și că nu există spații goale în borcane. Adăugăm în borcane nucile și usturoiul tocat.

4. Pasul

Se toarnă saramura fierbinte în borcanele cu legume și se închid bine. Întoarceți borcanele cu capul în jos și lăsați-le timp de aproximativ 15 minute. Apoi întoarceți borcanele la loc și lăsați-le să se răcească și să se marineze. Este o idee bună să le păstrați într-un loc întunecat și răcoros și să le lăsați să se marineze cel puțin 2 săptămâni înainte de a le deschide.

Rețete similare

Legume murate de diferite soiuri

Această rețetă de legume murate este un must-have absolut în bucătăria mea și am făcut-o de nenumărate ori. Murarea legumelor este o modalitate excelentă de a conserva legumele rămase într-un mod gustos, de a le transforma într-o garnitură delicioasă sau de a adăuga aromă la salate, sandvișuri etc. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome.

Salată de kimchi bucătăria coreeană

Salata de kimchi este o parte esențială a bucătăriei coreene și o pregătesc adesea pentru prieteni și familie. Mâncarea fermentată nu este doar delicioasă, ci și bună pentru sănătate. Este nevoie de puțin timp și răbdare pentru a o prepara, dar gustul merită cu siguranță.

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

Salată cu praz

Un garnitura simplă

Cartofi la cuptor cu varză acră și smântână

Rețetă de cartofi la cuptor cu varză acră și smântână, care poate fi un fel principal sau chiar o garnitură.

Cea mai bună sare de varză din lume preparată rapid

În ultimii ani am tot încercat diferite rețete de salată de varză. Această rețetă, pe care v-o prezint aici, s-a dovedit a fi universal îndrăgită și gustoasă. Această salată de varză se prepară pur și simplu din varză albă mărunțită, morcovi și un dressing ușor din oțet și ulei și constituie o garnitură excelentă pentru grătare sau alte mese principale. Se prepară rapid și ușor de preparat !
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale de post delicioase cu legume și orez
Videorecetă

Sarmale de post delicioase cu legume și orez

Aceste sarmale de post sunt o alternativă delicioasă și sănătoasă la sarmalele tradiționale cu carne de porc. Urmând această rețetă, vei obține niște sarmale moi și aromate, umplute cu o combinație delicioasă de legume și orez.
Andrei_Renita
Andrei_Renita
Previzualizare rețetă Varza murată călită de post, sănătos și gustos
Videorecetă

Varza murată călită de post, sănătos și gustos

Această rețetă este perfectă pentru a fi servită ca garnitură sau ca atare, iar prepararea ei nu durează mult timp. Savurați această varză călită alături de mâncăruri tradiționale și bucurați-vă de gustul său deosebit!

Rețete similare

Legume murate de diferite soiuri

Această rețetă de legume murate este un must-have absolut în bucătăria mea și am făcut-o de nenumărate ori. Murarea legumelor este o modalitate excelentă de a conserva legumele rămase într-un mod gustos, de a le transforma într-o garnitură delicioasă sau de a adăuga aromă la salate, sandvișuri etc. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome.

Salată de kimchi bucătăria coreeană

Salata de kimchi este o parte esențială a bucătăriei coreene și o pregătesc adesea pentru prieteni și familie. Mâncarea fermentată nu este doar delicioasă, ci și bună pentru sănătate. Este nevoie de puțin timp și răbdare pentru a o prepara, dar gustul merită cu siguranță.

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

Salată cu praz

Un garnitura simplă

Cartofi la cuptor cu varză acră și smântână

Rețetă de cartofi la cuptor cu varză acră și smântână, care poate fi un fel principal sau chiar o garnitură.

Cea mai bună sare de varză din lume preparată rapid

În ultimii ani am tot încercat diferite rețete de salată de varză. Această rețetă, pe care v-o prezint aici, s-a dovedit a fi universal îndrăgită și gustoasă. Această salată de varză se prepară pur și simplu din varză albă mărunțită, morcovi și un dressing ușor din oțet și ulei și constituie o garnitură excelentă pentru grătare sau alte mese principale. Se prepară rapid și ușor de preparat !
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale de post delicioase cu legume și orez
Videorecetă

Sarmale de post delicioase cu legume și orez

Aceste sarmale de post sunt o alternativă delicioasă și sănătoasă la sarmalele tradiționale cu carne de porc. Urmând această rețetă, vei obține niște sarmale moi și aromate, umplute cu o combinație delicioasă de legume și orez.
Andrei_Renita
Andrei_Renita
Previzualizare rețetă Varza murată călită de post, sănătos și gustos
Videorecetă

Varza murată călită de post, sănătos și gustos

Această rețetă este perfectă pentru a fi servită ca garnitură sau ca atare, iar prepararea ei nu durează mult timp. Savurați această varză călită alături de mâncăruri tradiționale și bucurați-vă de gustul său deosebit!

Reels

Nou