PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: pepperlola

Ouă fierte simple de muștar

Gustul picant al muștarului amestecat cu bogăția ouălor fierte nu este altceva decât magie culinară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Ouă mari Adăugat la
  • 14 ceașcă De muștar Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Un strop de pudră de turmeric pentru culoare Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de piper negru zdrobit Adăugat la
  • Pătrunjel proaspăt pentru garnitură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Începeți prin a fierbe ouăle, un pas esențial care am constatat că funcționează cel mai bine cu ouă proaspete, la temperatura camerei. Adăugarea unui vârf de cuțit de sare în apa clocotită va preveni orice crăpare, un truc util pe care l-am învățat de-a lungul călătoriei mele culinare.

2. Pasul

După ce au fiert, se curăță ouăle de coajă și se pun deoparte pentru câteva momente. Luați un bol de dimensiuni medii și combinați muștarul, sarea, turmericul și piperul negru. Amestecați bine pentru a asigura un amestec omogen, punerea în valoare a acestor arome amestecate este minunată, un sfat din experiența mea!

3. Pasul

Acum, acoperiți bine fiecare ou cu amestecul de muștar. Nu vă grăbiți aici, deoarece doriți să vă asigurați că fiecare centimetru al oului este acoperit generos, ceea ce dă un plus de muștar.

4. Pasul

Iată un truc esențial! Lăsați ouăle acoperite să stea aproximativ 10-15 minute. Aceasta permite aromei muștarului să se infiltreze în ouă, mărind gustul picant.

5. Pasul

Pentru a servi, se taie ouăle în două, se ornează cu pătrunjel proaspăt, o notă de eleganță din nenumăratele mele aventuri în bucătărie. Savurați-l ca aperitiv sau asociați-l cu o salată pentru un prânz ușor.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou