PUBLICITATE

Sursa :: mrybski from Canva

Paste cu dovlecei și spanac

O rețetă excelentă pentru cei care caută o modalitate gustoasă și sănătoasă de a include mai multe legume în dieta lor. Dovlecelul și spanacul sunt pline de vitamine și minerale și se combină bine cu aroma usturoiului și a uleiului de măsline.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g Paste penne Adăugat la
  • 2 ks Dovlecei Adăugat la
  • 200 g spanac proaspăt Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • Brânză parmezan rasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se fierb pastele în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.

2. Pasul

Se taie dovlecelul în felii subțiri și se zdrobește usturoiul.

3. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de dimensiuni medii. Adăugați usturoiul și prăjiți-l până devine auriu.

4. Pasul

Apoi adăugați dovleceii și prăjiți-i până se înmoaie.

5. Pasul

Scurgeți pastele, adăugați-le în tigaie și amestecați.

6. Pasul

În cele din urmă, se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă totul până când spanacul este moale.

7. Pasul

Înainte de servire, se presară pastele penne cu dovlecei și spanac cu parmezan ras.

Reels

Nou