PUBLICITATE

Sursa :: ffolas from Canva

Paste cu gorgonzola

Rețetă rapidă de paste cu gorgonzola. Gustul excepțional al gorgonzolei aduce o aromă specifică acestui fel de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 320 g Paste fettuccine Adăugat la
  • 200 g gorgonzola Adăugat la
  • 250 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • Brânză parmezan rasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Într-o cratiță, fierbeți pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pastele trebuie să fie al dente, adică fierte la foc mediu.

2. Pasul

Între timp, se topește untul într-o altă cratiță, se adaugă gorgonzola tăiată în cuburi mici și se lasă să se topească la foc mic.

3. Pasul

Când brânza s-a topit, se adaugă crema de gătit și se amestecă totul. Se asezonează cu sare și piper.

4. Pasul

Se ia sosul de pe foc și se adaugă pastele fierte și scurse, se amestecă bine pentru a combina bine sosul cu pastele.

5. Pasul

Serviți pastele fettuccine cu parmezan ras.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou