PUBLICITATE

Sursa :: ildipapp from Canva

Paste cu ton și roșii

Rețetă pentru paste fusilli cu ton și roșii, potrivită pentru un prânz sau o cină de weekend.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 grame Paste Adăugat la
  • 2 cutii de conserve Ton în saramură Adăugat la
  • 2 ks Roșii Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • Brânză pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Pasul

Se spală roșiile, se îndepărtează tulpinile și se taie în bucăți mici.

3. Pasul

Se curăță și se toacă fin usturoiul.

4. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie, se adaugă usturoiul și se sotează timp de aproximativ 1 minut.

5. Pasul

Apoi se adaugă roșiile în tigaie și se lasă să fiarbă timp de 5 minute.

6. Pasul

Apoi se adaugă tonul fără saramură, se amestecă și se lasă să fiarbă la foc mic încă 2 minute.

7. Pasul

Se condimentează cu sare și piper și se amestecă totul.

8. Pasul

Scurgeți pastele finite și adăugați-le în tigaie împreună cu tonul și roșiile.

9. Pasul

Se amestecă totul și se lasă să fiarbă puțin pentru a combina aromele.

10. Pasul

La final, se garnisesc pastele cu ton și roșii cu brânză rasă și se servesc.

Reels

Nou