PUBLICITATE

Sursa :: angorius from Getty Images

Păstrăv în stil Miller

Păstrăvul în stil morar este unul dintre preparatele mele preferate din pește. Este o rețetă foarte simplă și rapidă, în care se remarcă gustul deosebit al peștelui proaspăt combinat cu un înveliș ușor crocant. Am preparat această rețetă de mai multe ori și a fost întotdeauna un mare succes.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 ks Păstrăv întreg Adăugat la
  • 100 g făină Adăugat la
  • 100 ml Lapte Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 100 ml Ulei vegetal Adăugat la
  • Suc de lămâie pentru aromă Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Curățați, eviscerați și sărați bine păstrăvul în interior și în exterior. Nu contează dacă peștele este bine sărat, o cantitate suficientă de sare îi va accentua gustul. Dacă păstrăvii sunt mari, îi puteți tăia de-a lungul spatelui pentru o mai bună rumenire.

2. Pasul

Se amestecă făina cu laptele și ouăle până se omogenizează. Dacă aluatul este prea gros, adăugați puțin lapte. Dacă este prea subțire, adăugați făină.

3. Pasul

Se îmbracă păstrăvii pregătiți în aluat și se prăjesc imediat în ulei încins. Este important să prăjiți peștele la foc mediu pentru ca aluatul să nu se ardă.

4. Pasul

Prăjiți păstrăvul pe ambele părți până când devine auriu. După prăjire, îi puteți stropi cu zeamă de lămâie, ceea ce dă o notă de prospețime preparatului.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă "Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete
Videorecetă

"Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete

Păstrăvul proaspăt, rumenit la cuptor alături de o combinație colorată de legume de sezon - roșii dulci, dovlecei crocanți și ceapă dulce caramelizată - este perfect pentru a fi savurat într-o seară de primăvară sau vară.

File de păstrăv proaspăt la cuptor crocant la cuptor

Savurați prospețimea delicioasă a păstrăvului, cu un amestec ingenios de ierburi și condimente și coapte la perfecție. Această rețetă de păstrăv la cuptor oferă o alternativă sănătoasă pentru orice iubitor de pește care dorește să se răsfețe cu o masă de fructe de mare cu un conținut ridicat de acizi grași Omega-3.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Macrou la cuptor cu legume aromate
Videorecetă

Macrou la cuptor cu legume aromate

Dacă ești în căutarea unei rețete de pește delicioasă și sănătoasă, atunci acest macrou la cuptor cu legume aromate este perfect pentru tine! Peștele proaspăt și suculent se combină perfect cu aroma uleiului de măsline, a usturoiului și a legumelor.

Somon perfect la cuptor la cuptor cu lămâie și mărar

Această mâncare apetisantă combină somonul savuros cu gustul proaspăt și ierbos al mărarului. Felul principal perfect pentru o cină elegantă sau pentru o masă sănătoasă de zi cu zi. Plin de nutrienți, este atât delicios, cât și benefic pentru sănătate.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Somon delicios la cuptor în papillote în pergament

Acest preparat clasic francez Salmon en Papillote este un mod delicios de a găti somonul. Însemnând "în pergament", această metodă presupune gătirea somonului și a unei varietăți de ingrediente învelite într-o pungă de hârtie pergament, permițând aromelor să se amestece și să se infuzeze în timpul procesului de gătire. Rezultă astfel o mâncare gourmet, ușor de preparat, dar cu un aspect foarte sofisticat.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Pește la cuptor cu ierburi aromatice și legume proaspete
Videorecetă

Pește la cuptor cu ierburi aromatice și legume proaspete

Încercați aceste delicios pește la cuptor cu ierburi aromatice și legume proaspete. Peștele este rumenit în cuptor alături de legume colorate și aromatice, precum morcovii, ceapa și usturoiul, pentru a crea o masă bogată în nutrienți.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă "Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete
Videorecetă

"Deliciul de munte" - Păstrăvul la cuptor cu legume proaspete

Păstrăvul proaspăt, rumenit la cuptor alături de o combinație colorată de legume de sezon - roșii dulci, dovlecei crocanți și ceapă dulce caramelizată - este perfect pentru a fi savurat într-o seară de primăvară sau vară.

File de păstrăv proaspăt la cuptor crocant la cuptor

Savurați prospețimea delicioasă a păstrăvului, cu un amestec ingenios de ierburi și condimente și coapte la perfecție. Această rețetă de păstrăv la cuptor oferă o alternativă sănătoasă pentru orice iubitor de pește care dorește să se răsfețe cu o masă de fructe de mare cu un conținut ridicat de acizi grași Omega-3.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Macrou la cuptor cu legume aromate
Videorecetă

Macrou la cuptor cu legume aromate

Dacă ești în căutarea unei rețete de pește delicioasă și sănătoasă, atunci acest macrou la cuptor cu legume aromate este perfect pentru tine! Peștele proaspăt și suculent se combină perfect cu aroma uleiului de măsline, a usturoiului și a legumelor.

Somon perfect la cuptor la cuptor cu lămâie și mărar

Această mâncare apetisantă combină somonul savuros cu gustul proaspăt și ierbos al mărarului. Felul principal perfect pentru o cină elegantă sau pentru o masă sănătoasă de zi cu zi. Plin de nutrienți, este atât delicios, cât și benefic pentru sănătate.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Somon delicios la cuptor în papillote în pergament

Acest preparat clasic francez Salmon en Papillote este un mod delicios de a găti somonul. Însemnând "în pergament", această metodă presupune gătirea somonului și a unei varietăți de ingrediente învelite într-o pungă de hârtie pergament, permițând aromelor să se amestece și să se infuzeze în timpul procesului de gătire. Rezultă astfel o mâncare gourmet, ușor de preparat, dar cu un aspect foarte sofisticat.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Pește la cuptor cu ierburi aromatice și legume proaspete
Videorecetă

Pește la cuptor cu ierburi aromatice și legume proaspete

Încercați aceste delicios pește la cuptor cu ierburi aromatice și legume proaspete. Peștele este rumenit în cuptor alături de legume colorate și aromatice, precum morcovii, ceapa și usturoiul, pentru a crea o masă bogată în nutrienți.

Reels

Nou