PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/-a8THY--z2Hheyf7WvMR/340268863aebd0cd9a66fc4cf230ed.jpeg)
Sursa :: nadianb from Canva
Piept de pui cu legume și paste
Un prânz delicios și sănătos, ideal pentru familie sau prieteni. Pieptul de pui este cu conținut scăzut de grăsimi și plin de proteine, în timp ce legumele furnizează vitamine și minerale. Acest fel de mâncare este ușor de digerat și în același timp foarte nutritiv.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 500 g piept de pui
- 2 ks Ardei
- 2 ks The Onion
- 2 ks morcovi
- 300 g paste
- Marar frunze
Alte
- 1 Articolul piper roșu măcinat
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul Piper negru măcinat
- 2 ro ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Gătește paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline în tigaie și prăjiți ceapa tocată până devine aurie.
3. Pasul
Adăugați pieptul de pui tăiat cuburi și prăjiți-l până este auriu.
4. Pasul
Adăugați legumele tăiate și presărați cu ardei praf, sare și mirodenii. Lăsați să se călească câteva minute.
5. Pasul
Amestecați pastele gătite cu legume și carne de pui în tigaie.
6. Pasul
Serviți cald. Poftă bună!