PUBLICITATE

Sursa :: manyakotic from Getty Images

Plăcintă cu struguri

Rețetă pentru o plăcintă delicioasă, în care ingredientul principal este strugurele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Des

  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 250 ml lapte Adăugat la
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 bal Pudra cipriota Adăugat la

Umplutura

  • 500 g struguri Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Într-un castron mare, bateți ouăle cu zahărul, adăugați lapte și încorporați încet făina cernută amestecată cu praf de copt. Aluatul ar trebui să fie neted și fără cocoloașe.

2. Pasul

Coaceți aluatul pe o hârtie de copt, pe care dispuneți strugurii.

3. Pasul

Coacem tarta la 180 de grade aproximativ 45-50 de minute.

Rețete similare

Tortă de căpșuni răcoritoare

Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.

Excellent banánové rezy

Gătim aluatul separat cofecționând albușurile de la gălbenușuri. Batem albușurile cu un praf de sare și jumătate din zahăr până se transformă într-o spumă tare. Batem gălbenușurile cu restul de zahăr până devin spumoase și apoi amestecăm ambele spume. Încorporăm făina cernută ușor. Îl punem pe un tort rotund acoperit cu hârtie și coacem în cuptorul preîncălzit timp de 13-15 minute.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Biscuiți cu unt de arahide prietenoși cu copiii, rapid de preparat

Biscuiții cu unt de arahide sunt deliciul meu absolut preferat și i-am făcut de nenumărate ori. Sunt super ușor de făcut și partea cea mai bună este că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. Fiecare îmbucătură promite aroma bogată a untului de arahide, iar biscuiții sunt atât de crocanți încât pur și simplu nu le poți rezista. Sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei, iar copiii le adoră și ei!

Tort de căpșuni cu brânză

Rețetă pentru un delicios tort de căpșuni cu brânză, perfectă pentru cafea sau ceai.

Rețete similare

Tortă de căpșuni răcoritoare

Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.

Excellent banánové rezy

Gătim aluatul separat cofecționând albușurile de la gălbenușuri. Batem albușurile cu un praf de sare și jumătate din zahăr până se transformă într-o spumă tare. Batem gălbenușurile cu restul de zahăr până devin spumoase și apoi amestecăm ambele spume. Încorporăm făina cernută ușor. Îl punem pe un tort rotund acoperit cu hârtie și coacem în cuptorul preîncălzit timp de 13-15 minute.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Biscuiți cu unt de arahide prietenoși cu copiii, rapid de preparat

Biscuiții cu unt de arahide sunt deliciul meu absolut preferat și i-am făcut de nenumărate ori. Sunt super ușor de făcut și partea cea mai bună este că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. Fiecare îmbucătură promite aroma bogată a untului de arahide, iar biscuiții sunt atât de crocanți încât pur și simplu nu le poți rezista. Sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei, iar copiii le adoră și ei!

Tort de căpșuni cu brânză

Rețetă pentru un delicios tort de căpșuni cu brânză, perfectă pentru cafea sau ceai.

Reels

Nou