Sursa :: blueflames from Getty Images
Plăcintă de dovleac fără făină
Plăcintă de dovleac excelentă și sănătoasă fără adaos de făină. Are un gust minunat de condimentat și este ideală pentru după-amiezile de toamnă.
Ingrediente
Conținut
- 500 g Dovleac Hokkaido
- 4 ks ou
- 100 ml Miere
- 1 ks extract de vanilie
- 2 lingurițe Scorțișoară
- 1 linguriță Condimente măcinate
- 1⁄2 linguriță cuișoare măcinate
Des
- 200 g făină de migdale
- 50 g ulei de nucă de cocos
- 1 ks ou
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Amestecați făina de migdale, uleiul de cocos și oul împreună, până se formează un aluat. Apoi, răspândiți aluatul uniform pe fundul și pe marginile formei de tarta. Coaceți aluatul în cuptor timp de 10 minute.
Conținut: Curățați dovleacul, tăiați-l în bucăți mici și fierbeți-l până când devine moale. Într-un bol, amestecați ouăle, mierea, extractul de vanilie, scorțișoara, condimentele măcinate și cuișoarele. Adăugați dovleacul fiert și amestecați totul împreună până devine omogen.
Turnați umplutura în aluatul pre-copt și coaceți în cuptor pentru încă 30-35 de minute.