PUBLICITATE
Plăcintă delicioasă cu brânză
O plăcintă cu brânză cremoasă, coaptă până la perfecțiune și cu o crustă crocantă și aurie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 500 g brânză de vaci
- 3 ou
- 200 g Smântână
- 1 lingură făină
- 1 lingură pesmet
- 1 aluat de plăcintă proaspăt sau congelat
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Într-un bol mare, amestecați brânza, ouăle, smântâna, făina, pesmetul, sarea și piperul până se omogenizează.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Întindeți aluatul într-o tavă de copt și perforați-l cu o furculiță. Turnați umplutura de brânză peste aluat.
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Coaceți plăcinta timp de 30-40 de minute sau până când crusta devine aurie și crocantă. Lăsați plăcinta să se răcească timp de câteva minute înainte de a o tăia în bucăți și de a servi.
Sursa :: Youtube