PUBLICITATE

Sursa :: Sanghwan Kim from Getty Images

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui suculente și cartofi, coapte la cuptor până la auriu. Această rețetă este ideală pentru prânzul sau cina în familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingredientele principale

  • 4 Bucăți Picioare de pui Adăugat la
  • 800 grame Cartofi Adăugat la
  • 100 ml ulei de măsline Adăugat la
  • 1 bucată usturoi Adăugat la

Condimente

  • 1 linguriță sare de mare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță Rosemary Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade și schimbați pulpele de pui. Curățați și tăiați cartofii.

2. Pasul

Condimentați pulpele de pui, adăugați piper și ungeți-le cu ulei de măsline. Faceți la fel și cu cartofii.

3. Pasul

Puneți totul în tava de copt, adăugați usturoiul întreg și presărați cu rozmarin.

4. Pasul

În final, introduceți tava în cuptor și coaceți timp de 60 de minute, sau până când cartofii și pulpele de pui sunt coapte la auriu.

Reels

Nou