PUBLICITATE

Sursa :: Heike Rau for Getty Images

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 Gram Varză de Bruxelles Adăugat la
  • 1 mare ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 mare Cartofi Adăugat la
  • 1 l bulion de legume Adăugat la
  • 200 ml Cremă Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 2 Lingură de masă ulei de măsline Adăugat la
  • Opțional: parmezan ras și pâine prăjită pentru a servi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Pentru a face supa de varză de Bruxelles, mai întâi spălați și curățați bine varza de Bruxelles. Experiența noastră a arătat că este o idee bună să îndepărtați frunzele exterioare dacă acestea nu mai par proaspete.

2. Pasul

Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Între timp, se curăță cartofii și se taie în cubulețe.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și se sotează ceapa și usturoiul până când devin translucide. Gândul la viitoarea experiență de aromă joacă un rol important aici.

4. Pasul

Acum adăugați varza de Bruxelles și cartofii la ceapă și usturoi și turnați stocul de legume. Se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.

5. Pasul

De îndată ce varza de Bruxelles și cartofii pot fi ușor de pasat cu o furculiță, adăugați smântâna și pasați totul cu un blender de mână până când obțineți o supă cremoasă și omogenă. Merită să aveți răbdare aici, deoarece cremozitatea este factorul decisiv în ceea ce privește aroma.

6. Pasul

La final, se asezonează supa de varză de Bruxelles cu sare și piper, după gust. Dacă este necesar, se prăjește pâinea și se rade parmezanul. Serviți supa fierbinte și decorați cu pâinea prăjită și parmezanul, dacă doriți.

Rețete similare

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Supă cremoasă de varză de Bruxelles

O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.

Supă de varză verde

O supă de varză verde robustă și benefică pentru sănătate. Ideală pentru zilele reci. Ingredientele sunt pur și simplu fierte împreună până când varza devine moale!

Supă de varză de Bruxelles

O supă caldă și hrănitoare de varză de Bruxelles, perfectă pentru zilele reci de iarnă. Această supă este o masă simplă, preparată cu varză de Bruxelles proaspătă, cartofi și șuncă cubulete.

Supă de varză dietetică

Rețetă pentru supa de varză perfectă, care este potrivită pentru prânz în perioada de dietă.

Supă de varză

Este una dintre acele supe pe care le-am făcut de nenumărate ori. Acest tip de supă de varză mă face fericită în zilele de iarnă și este un fel de mâncare care nu duce lipsă nici de gust, nici de nutriție.

Supă de varză de Bruxelles

Această supă este plină de arome și foarte nutritivă. Este ideală pentru serile reci de iarnă sau ca un prânz ușor. Datorită varzei de Bruxelles și a morcovului, este bogată în vitamine și fibre, astfel încât nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă.

Supă de varză cu ou

Supa de varză cu ou este una dintre mâncărurile mele preferate ori de câte ori simt nevoia să mă încălzesc pe vreme rece. Nu are nimic complicat, așa că este o rețetă excelentă pentru cei care abia încep să învețe să gătească.

Rețete similare

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Supă cremoasă de varză de Bruxelles

O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.

Supă de varză verde

O supă de varză verde robustă și benefică pentru sănătate. Ideală pentru zilele reci. Ingredientele sunt pur și simplu fierte împreună până când varza devine moale!

Supă de varză de Bruxelles

O supă caldă și hrănitoare de varză de Bruxelles, perfectă pentru zilele reci de iarnă. Această supă este o masă simplă, preparată cu varză de Bruxelles proaspătă, cartofi și șuncă cubulete.

Supă de varză dietetică

Rețetă pentru supa de varză perfectă, care este potrivită pentru prânz în perioada de dietă.

Supă de varză

Este una dintre acele supe pe care le-am făcut de nenumărate ori. Acest tip de supă de varză mă face fericită în zilele de iarnă și este un fel de mâncare care nu duce lipsă nici de gust, nici de nutriție.

Supă de varză de Bruxelles

Această supă este plină de arome și foarte nutritivă. Este ideală pentru serile reci de iarnă sau ca un prânz ușor. Datorită varzei de Bruxelles și a morcovului, este bogată în vitamine și fibre, astfel încât nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă.

Supă de varză cu ou

Supa de varză cu ou este una dintre mâncărurile mele preferate ori de câte ori simt nevoia să mă încălzesc pe vreme rece. Nu are nimic complicat, așa că este o rețetă excelentă pentru cei care abia încep să învețe să gătească.

Reels

Nou