PUBLICITATE

Sursa :: Heike Rau for Getty Images

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 Gram Varză de Bruxelles Adăugat la
  • 1 mare ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 mare Cartofi Adăugat la
  • 1 l bulion de legume Adăugat la
  • 200 ml Cremă Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 2 Lingură de masă ulei de măsline Adăugat la
  • Opțional: parmezan ras și pâine prăjită pentru a servi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Pentru a face supa de varză de Bruxelles, mai întâi spălați și curățați bine varza de Bruxelles. Experiența noastră a arătat că este o idee bună să îndepărtați frunzele exterioare dacă acestea nu mai par proaspete.

2. Pasul

Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Între timp, se curăță cartofii și se taie în cubulețe.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și se sotează ceapa și usturoiul până când devin translucide. Gândul la viitoarea experiență de aromă joacă un rol important aici.

4. Pasul

Acum adăugați varza de Bruxelles și cartofii la ceapă și usturoi și turnați stocul de legume. Se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.

5. Pasul

De îndată ce varza de Bruxelles și cartofii pot fi ușor de pasat cu o furculiță, adăugați smântâna și pasați totul cu un blender de mână până când obțineți o supă cremoasă și omogenă. Merită să aveți răbdare aici, deoarece cremozitatea este factorul decisiv în ceea ce privește aroma.

6. Pasul

La final, se asezonează supa de varză de Bruxelles cu sare și piper, după gust. Dacă este necesar, se prăjește pâinea și se rade parmezanul. Serviți supa fierbinte și decorați cu pâinea prăjită și parmezanul, dacă doriți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou