PUBLICITATE

Sursa :: MentalArt via Pixabay

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 Gram biscuiți cu unt Adăugat la
  • 100 Gram unt topit Adăugat la
  • 2 Äpfel (granny smith pentru un gust mai acru, gala sau fuji pentru un gust mai dulce). Adăugat la
  • 600 Gram Cremă de brânză înmuiată și scursă Adăugat la
  • 150 Gram zahăr Adăugat la
  • 3 ouă Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai suc de lămâie Adăugat la
  • 200 Gram Smântână acră Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 2 Tablespoon făină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru a prepara rețeta de cheesecake cu mere, puneți mai întâi biscuiții cu unt într-o pungă de congelator și zdrobiți-i în firimituri fine cu ajutorul unui sucitor. Se adaugă untul topit și se frământă bine. Cu cât se amestecă mai bine, cu atât baza de tort va fi mai uniformă.

2. Pasul

Se tapetează o formă de tort (26 cm diametru) cu hârtie de copt și se întinde deasupra amestecul de biscuiți și unt și se presează bine. Se coace timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180°C și apoi se lasă să se răcească.

3. Pasul

Între timp, se decojesc merele, se taie în patru, se curăță de miez și se taie în felii subțiri. Se stropesc cu puțină zeamă de lămâie pentru a preveni oxidarea.

4. Pasul

Crema de brânză înmuiată cu zahărul, ouăle, sucul de lămâie, smântâna, zahărul vanilat și un vârf de cuțit de sare se bate cu ajutorul unui blender de mână. Se adaugă făina și se amestecă din nou bine.

5. Pasul

Se toarnă amestecul de brânză pe baza de biscuiți răcită și se acoperă cu felii de mere. Coaceți la cuptor timp de 60 de minute. Apoi se lasă să se răcească bine (cel mai bine peste noapte în frigider), astfel încât prăjitura să fie frumoasă și fermă.

6. Pasul

Înainte de servire, cheesecake-ul cu mere poate fi presărat cu zahăr pudră. Personal, cred că acesta este un detaliu plăcut, dar opțional, suplimentar.

Rețete similare

Simplu "Schütteltorte" cu fructe

Acest Schütteltorte de casă este un adevărat deliciu. Am făcut prăjitura de mai multe ori pentru familia și prietenii mei și de fiecare dată a fost un succes absolut. Un avantaj al acestei rețete este că este foarte simplă - trebuie doar să arunci toate ingredientele și să le amesteci, de unde și numele "Schütteltorte" Combinația dintre prăjitura dulce, crema ușoară și acoperită cu fructe este pur și simplu irezistibilă!

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Cea mai bună plăcintă de mere suculentă cu cremă și quark

După ani de experiență în materie de cofetărie în cercurile familiale, nu pot nega cât de bine merge această plăcintă de mere cu cremă și cașcaval la orice ocazie. Combinația de mere dulci, cremă de smântână și cașcaval proaspăt este imbatabilă și este întotdeauna o plăcere să o gătești și să te bucuri de ea.

Tangerine și desert speculoos

Am pregătit de multe ori acest desert cu mandarine și speculoos pentru familia mea de Crăciun. Prospețimea mandarinelor, combinată cu aroma speculoosului și a quark-ului pufos, este pur și simplu irezistibilă. Este întotdeauna o plăcere să servesc acest desert delicios - îmi trezește amintiri din copilărie și înveselește orice zi rece de iarnă.

Speculoos parfait parfait desert de Crăciun

Acest parfait de speculoos este unul dintre deserturile mele preferate în perioada Crăciunului. Acesta combină aroma irezistibilă a speculoosului cu finețea unui parfait. Este destul de ușor de preparat și este întotdeauna un succes la întâlnirile familiei mele. Haideți să parcurgem împreună rețeta!

Amestec de coacere într-un borcan pentru brownies: un cadou dulce și de casă

Acest amestec de copt într-un borcan pentru negrese este un cadou din bucătăria mea. Este un favorit personal pe care îmi place să îl fac de fiecare dată. Brownies făcute din acest amestec sunt incredibil de umede, ciocolatii și pur și simplu se topesc în gură.

Ciocolată Oreo doar 4 ingrediente

Am pregătit această rețetă de bomboane de ciocolată Oreo pentru o petrecere și cu siguranță a fost un succes! Sunt incredibil de ușor de preparat, iar rezultatul este pur și simplu delicios - un răsfăț perfect pentru toți iubitorii de Oreo. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente pentru ciocolatele Oreo.

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Rețete similare

Simplu "Schütteltorte" cu fructe

Acest Schütteltorte de casă este un adevărat deliciu. Am făcut prăjitura de mai multe ori pentru familia și prietenii mei și de fiecare dată a fost un succes absolut. Un avantaj al acestei rețete este că este foarte simplă - trebuie doar să arunci toate ingredientele și să le amesteci, de unde și numele "Schütteltorte" Combinația dintre prăjitura dulce, crema ușoară și acoperită cu fructe este pur și simplu irezistibilă!

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Cea mai bună plăcintă de mere suculentă cu cremă și quark

După ani de experiență în materie de cofetărie în cercurile familiale, nu pot nega cât de bine merge această plăcintă de mere cu cremă și cașcaval la orice ocazie. Combinația de mere dulci, cremă de smântână și cașcaval proaspăt este imbatabilă și este întotdeauna o plăcere să o gătești și să te bucuri de ea.

Tangerine și desert speculoos

Am pregătit de multe ori acest desert cu mandarine și speculoos pentru familia mea de Crăciun. Prospețimea mandarinelor, combinată cu aroma speculoosului și a quark-ului pufos, este pur și simplu irezistibilă. Este întotdeauna o plăcere să servesc acest desert delicios - îmi trezește amintiri din copilărie și înveselește orice zi rece de iarnă.

Speculoos parfait parfait desert de Crăciun

Acest parfait de speculoos este unul dintre deserturile mele preferate în perioada Crăciunului. Acesta combină aroma irezistibilă a speculoosului cu finețea unui parfait. Este destul de ușor de preparat și este întotdeauna un succes la întâlnirile familiei mele. Haideți să parcurgem împreună rețeta!

Amestec de coacere într-un borcan pentru brownies: un cadou dulce și de casă

Acest amestec de copt într-un borcan pentru negrese este un cadou din bucătăria mea. Este un favorit personal pe care îmi place să îl fac de fiecare dată. Brownies făcute din acest amestec sunt incredibil de umede, ciocolatii și pur și simplu se topesc în gură.

Ciocolată Oreo doar 4 ingrediente

Am pregătit această rețetă de bomboane de ciocolată Oreo pentru o petrecere și cu siguranță a fost un succes! Sunt incredibil de ușor de preparat, iar rezultatul este pur și simplu delicios - un răsfăț perfect pentru toți iubitorii de Oreo. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente pentru ciocolatele Oreo.

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Reels

Nou