PUBLICITATE

Sursa :: Silvia Bogdanski via Adobe Stock

Rețetă de croissante de marțipan

Croissantele de marțipan sunt favorite în familia mea de Crăciun. De fapt, nu necesită prea mult efort pentru a le face și rezultatul este incredibil de delicios. Datorită formei lor, bilele de marțipan se transformă ușor în croissante, ceea ce le face să fie un adevărat punct de atracție pe măsuța de cafea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 200 g Pastă de marțipan crud Adăugat la
  • 2 Proteină (mărimea M) Adăugat la
  • 200 g Migdale (tăiate felii) Adăugat la
  • glazură de ciocolată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

100 min.
1. Pasul

Pentru a face semilunele de marțipan, amestecați mai întâi zahărul pudră cu amestecul de marțipan brut într-un bol. Din experiența mea, este important ca marțipanul să fie moale, altfel va fi dificil de amestecat. Dacă este necesar, lăsați-l să ajungă mai întâi la temperatura camerei.

2. Pasul

Apoi se adaugă cu grijă albușurile până când amestecul este uniform. Acest lucru nu trebuie făcut prea grăbit, astfel încât amestecul să rămână omogen.

3. Pasul

Se presară migdalele pe o farfurie plată. Cu mâinile umezite, se iau porții mici din amestecul de marțipan și se modelează bile. Sfatul meu este să vă umeziți în continuare mâinile, altfel marțipanul se va lipi prea mult.

4. Pasul

Apoi se trec bilele prin migdale, dându-le forma de croissant. Așezați croissantele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Migdalele feliate dau croissantelor aspectul lor caracteristic și asigură un exterior crocant.

5. Pasul

Coaceți semilunele de marțipan la 150 de grade (cuptor cu ventilator) timp de aproximativ 10-15 minute, până când acestea devin aurii. Fiți cu ochii pe ele spre sfârșitul timpului de coacere, deoarece nu-mi place să se întunece prea tare. După ce s-au răcit, se decorează cu glazură de ciocolată.

Rețete similare

Biscuiți din albuș de ou cu nuci

Întotdeauna îmi place să fac această rețetă de biscuiți cu albușuri de ou atunci când îmi rămân albușuri de ou după ce le-am copt. Este super ușor, iar biscuiții sunt delicioși și cu un conținut ridicat de proteine. Sunt perfecți pentru o gustare între mese sau pe drum.

Coacerea biscuiților cu budincă de Crăciun

Acești biscuiți delicioși cu budincă sunt moi și delicati și sunt făcuți cu budincă de vanilie sau ciocolată. Ei sunt perfecți pentru a fi împărțiți cu familia și prietenii în timpul sărbătorilor. Sunt ușor și rapid de preparat - cea mai bună rețetă pentru coptul de Crăciun.

Napolitane de turtă dulce de Crăciun

Aceasta este o rețetă de turtă dulce cu napolitane pe care o fac în fiecare an de Crăciun pentru familia și prietenii mei. Încă îmi amintesc zilele confortabile de iarnă când stăteam în bucătărie cu bunica mea pentru a coace aceste delicioase prăjituri de turtă dulce. Turta dulce pe napolitane ca la Nürnberg este ușor de copt și are un gust aromat și delicios.

Coaceți croissante cu cremă în doar 20 de minute

Semilunele de budincă sunt un adevărat deliciu. Le-am făcut de Crăciunul trecut și au fost un mare succes în familie. Sunt ușor de făcut și durează doar 20 de minute. Sunt umede, dulci și absolut irezistibile. Vă recomand să încercați această rețetă - cu siguranță nu veți fi dezamăgiți!

Purceluși de noroc din marțipan pentru Anul Nou

Acești adorabili purceluși de noroc din marțipan sunt salutul perfect de Anul Nou și un cadou delicios făcut în casă.

Croissante cu turtă dulce pentru Crăciun

Aceste croissante cu turtă topită în gură sunt un deliciu absolut și sunt unul dintre biscuiții mei favoriți de Crăciun. Această rețetă a fost perfecționată de-a lungul multor ani și încercată din nou și din nou cu mare succes. Gustul minunat de nuga combinat cu nota fină de vanilie face ca aceste croissante să fie irezistibile și sunt primele care dispar din cutia de biscuiți în fiecare an.

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Burete simplu de tort de scorțișoară

Această prăjitură cu scorțișoară este una dintre preferatele familiei mele și se bazează pe o rețetă veche de la bunica mea. Combinația dintre textura pufoasă a prăjiturii și mirosul aromat de scorțișoară face ca orice inimă să bată mai repede și aduce amintiri minunate ale unor momente confortabile din copilărie.

Rețete similare

Biscuiți din albuș de ou cu nuci

Întotdeauna îmi place să fac această rețetă de biscuiți cu albușuri de ou atunci când îmi rămân albușuri de ou după ce le-am copt. Este super ușor, iar biscuiții sunt delicioși și cu un conținut ridicat de proteine. Sunt perfecți pentru o gustare între mese sau pe drum.

Coacerea biscuiților cu budincă de Crăciun

Acești biscuiți delicioși cu budincă sunt moi și delicati și sunt făcuți cu budincă de vanilie sau ciocolată. Ei sunt perfecți pentru a fi împărțiți cu familia și prietenii în timpul sărbătorilor. Sunt ușor și rapid de preparat - cea mai bună rețetă pentru coptul de Crăciun.

Napolitane de turtă dulce de Crăciun

Aceasta este o rețetă de turtă dulce cu napolitane pe care o fac în fiecare an de Crăciun pentru familia și prietenii mei. Încă îmi amintesc zilele confortabile de iarnă când stăteam în bucătărie cu bunica mea pentru a coace aceste delicioase prăjituri de turtă dulce. Turta dulce pe napolitane ca la Nürnberg este ușor de copt și are un gust aromat și delicios.

Coaceți croissante cu cremă în doar 20 de minute

Semilunele de budincă sunt un adevărat deliciu. Le-am făcut de Crăciunul trecut și au fost un mare succes în familie. Sunt ușor de făcut și durează doar 20 de minute. Sunt umede, dulci și absolut irezistibile. Vă recomand să încercați această rețetă - cu siguranță nu veți fi dezamăgiți!

Purceluși de noroc din marțipan pentru Anul Nou

Acești adorabili purceluși de noroc din marțipan sunt salutul perfect de Anul Nou și un cadou delicios făcut în casă.

Croissante cu turtă dulce pentru Crăciun

Aceste croissante cu turtă topită în gură sunt un deliciu absolut și sunt unul dintre biscuiții mei favoriți de Crăciun. Această rețetă a fost perfecționată de-a lungul multor ani și încercată din nou și din nou cu mare succes. Gustul minunat de nuga combinat cu nota fină de vanilie face ca aceste croissante să fie irezistibile și sunt primele care dispar din cutia de biscuiți în fiecare an.

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Burete simplu de tort de scorțișoară

Această prăjitură cu scorțișoară este una dintre preferatele familiei mele și se bazează pe o rețetă veche de la bunica mea. Combinația dintre textura pufoasă a prăjiturii și mirosul aromat de scorțișoară face ca orice inimă să bată mai repede și aduce amintiri minunate ale unor momente confortabile din copilărie.

Reels

Nou