PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: _Alicja_

Rețetă ușoară de prăjituri de turtă dulce de casă ușoară

Aceasta este o rețetă simplă și delicioasă de turtă dulce pe care mi-ar plăcea să o împărtășesc cu toată lumea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 34 ceașcă unt nesărat Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr brun Adăugat la
  • 1 ou mare Adăugat la
  • 34 ceașcă Melasă Adăugat la
  • 4 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 2 linguri praf de copt Adăugat la
  • 1 lingură ghimbir măcinat Adăugat la
  • 2 linguri scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 12 linguriță cuișoare măcinate Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • Glazură pentru decorare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 175°C (350°F). Această etapă de preîncălzire este vitală, deoarece asigură un mediu de coacere uniform și este ceva ce am învățat din anii de coacere.

2. Pasul

Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul brun până când amestecul devine ușor și pufos. Este important să vă asigurați că ingredientele se combină bine pentru a crea o bază netedă pentru aluatul dumneavoastră.

3. Pasul

Se bate oul în amestecul de cremă. În continuare, se amestecă melasa și se asigură un amestec omogen.

4. Pasul

Într-un castron separat, se cerne împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele. Mi se pare că cernerea face o diferență în textură și este un pas în plus care merită timpul acordat.

5. Pasul

Adăugați treptat amestecul de ingrediente uscate în amestecul umed, formați un aluat neted. Dacă devine un pic prea greu de amestecat, nu ezitați să vă folosiți mâinile, deoarece astfel veți avea un control mai bun.

6. Pasul

Se întinde aluatul până la o grosime de aproximativ 1/4 inch pe o suprafață presărată cu făină. Sfatul meu cel mai bun este să nu întindeți aluatul prea subțire, deoarece doriți ca omuleții de turtă dulce să fie perfect fermi și nu prea tari.

7. Pasul

După ce ați rulat, folosiți tăietori de turtă dulce sau orice altă formă festivă pentru a crea fursecurile, apoi aranjați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.

8. Pasul

Coaceți-le aproximativ 10-12 minute, până când încep să se întărească. Aveți grijă să nu le coaceți prea mult, deoarece se vor întări și mai mult la răcire.

9. Pasul

Lăsați omuleții de turtă dulce să se răcească pe tavă timp de aproximativ 10 minute înainte de a-i transfera pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet.

10. Pasul

Se decorează cu glazură, după cum se dorește. Aceasta este partea distractivă pe care o puteți face cu familia.

Rețete similare

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Ciocolată Chip Rainbow Candy Dotty Cookies

Fac aceste delicioase Dotty Cookies de ani de zile și vă pot asigura de succesul lor de fiecare dată! Sunt perfecte pentru aproape orice ocazie - fie că este vorba de petreceri, de zilele de naștere ale copiilor sau de momentele obișnuite de gustare. Sunt super ușor de făcut și sunt îndrăgite de toată lumea, copii și adulți deopotrivă. Cea mai bună parte? Le puteți personaliza cu puncte de bomboane de diferite culori, ceea ce le face și mai primitoare și irezistibile.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Negrese pufoase și decadente
Videorecetă

Negrese pufoase și decadente

Aceste negrese sunt atât de pufoase și decadente încât vei fi convins că sunt făcute de un cofetar profesionist! Încearcă-le astăzi și savurează o gustare dulce și satisfăcătoare.

Tort cu fructe și frișcă

Un tort delicios cu fructe și frișcă plus mure proaspete.

Classic Easy Southern Pecan Pie

Aceasta este o rețetă necomplicată, ușor de urmat - perfectă pentru un brutar începător ca mine când am încercat-o prima dată.

Cheesecake cu castane

Un cheesecake excelent, care este o combinație de gust cremos de brânză și castane. Această rețetă este ideală pentru toate sărbătorile și petrecerile.

Desert francez Mont Blanc Mont Blanc Tartă cu castane Desert

Această rețetă este o variantă luxoasă a desertului clasic francez, Mont Blanc. Stratificat cu o pastă de ficăței cu unt, un piure bogat de castane și acoperit cu o frișcă pufoasă, este un desert cu adevărat impresionant, perfect pentru a fi servit la petrecerile dumneavoastră.

Aluat de cacao cu pișcoturi

Acest aluat de cacao cu pișcoturi este ideal pentru diferite tipuri de torturi și prăjituri.

Rețete similare

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Ciocolată Chip Rainbow Candy Dotty Cookies

Fac aceste delicioase Dotty Cookies de ani de zile și vă pot asigura de succesul lor de fiecare dată! Sunt perfecte pentru aproape orice ocazie - fie că este vorba de petreceri, de zilele de naștere ale copiilor sau de momentele obișnuite de gustare. Sunt super ușor de făcut și sunt îndrăgite de toată lumea, copii și adulți deopotrivă. Cea mai bună parte? Le puteți personaliza cu puncte de bomboane de diferite culori, ceea ce le face și mai primitoare și irezistibile.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Negrese pufoase și decadente
Videorecetă

Negrese pufoase și decadente

Aceste negrese sunt atât de pufoase și decadente încât vei fi convins că sunt făcute de un cofetar profesionist! Încearcă-le astăzi și savurează o gustare dulce și satisfăcătoare.

Tort cu fructe și frișcă

Un tort delicios cu fructe și frișcă plus mure proaspete.

Classic Easy Southern Pecan Pie

Aceasta este o rețetă necomplicată, ușor de urmat - perfectă pentru un brutar începător ca mine când am încercat-o prima dată.

Cheesecake cu castane

Un cheesecake excelent, care este o combinație de gust cremos de brânză și castane. Această rețetă este ideală pentru toate sărbătorile și petrecerile.

Desert francez Mont Blanc Mont Blanc Tartă cu castane Desert

Această rețetă este o variantă luxoasă a desertului clasic francez, Mont Blanc. Stratificat cu o pastă de ficăței cu unt, un piure bogat de castane și acoperit cu o frișcă pufoasă, este un desert cu adevărat impresionant, perfect pentru a fi servit la petrecerile dumneavoastră.

Aluat de cacao cu pișcoturi

Acest aluat de cacao cu pișcoturi este ideal pentru diferite tipuri de torturi și prăjituri.

Reels

Nou