PUBLICITATE
Ruladă de biscuiti cu cremă de căpșuni

Ruladă de biscuiti cu cremă de căpșuni

O ruladă simplă de biscuiti, gata în 30 de minute.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Ingrediente

  • 5 ou Adăugat la
  • 5 lingură făină simplă specială Adăugat la
  • zahăr Adăugat la
  • 1 lingură ulei Adăugat la
  • 1 lingură apă Adăugat la
  • 1 Articolul De pasta de vanilie Adăugat la
  • 1 lămâie (coaja) Adăugat la

Cremă

  • 1 Umplutură de căpșuni DR Oetker Adăugat la

Avânt

  • 80 ml De smântână bătută Adăugat la
  • 100 g Ciocolată caldă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Separam ouăle în albușuri și gălbenușuri. Batem albușurile până obținem o spumă cu 1PL de zahăr și un praf de sare. Galbenusurile le batem cu zahăr, adăugăm ulei, apă, coajă de lămâie, făină și încorporăm lent spuma de albușuri. Varsăm aluatul pe o tavă cu hârtie de copt, îl întindem uniform și îl coacem la 180°C, timp de 15 minute. După ce este copt, îl lăsăm să se răcească pentru o vreme și îl rulăm cât este încă cald.

2. Pasul

Pregătim umplutura conform instrucțiunilor (am schimbat proporția și am folosit 300ml smântână pentru frișcă+200g brânză). Intindem crema pe ruladă și o rulăm.

3. Pasul

Ganache facem astfel, că încălzim frisca, adăugăm ciocolată și turnăm peste rulou. Lăsăm să se răcească câteva ore.

Reels

Nou