PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Salată crocantă crocantă de mere Kohlrabi ușor de crocant

Fiind un bucătar pasionat și iubitor de crudități, pregătesc această salată în mod regulat acasă. Salata Kohlrabi, cu aroma sa unică dulce și ușor piperată, este una dintre preferatele mele dintotdeauna. Aceasta este o salată simplă, atrăgătoare și sănătoasă, bogată în vitamina C și fibre alimentare. Veți aprecia textura sa ușoară și contrastul plăcut dintre mărul dulce, lămâia acrișoară și kohlrabi-ul crocant.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Kohlrabi de mărime medie Adăugat la
  • 1 Măr mare Adăugat la
  • sucul de la o lămâie Adăugat la
  • 1 lingură ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Ierburi proaspete pentru garnitură (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Decojiți kohlrabi, un pas pe care nu trebuie să-l săriți niciodată, deoarece pielea poate fi destul de dură. Vreți să ajungeți la interiorul dulce și fraged. Radeți kohlrabi decojit și mărul într-un castron mare. Iată un mic truc pe care îmi place să îl folosesc - întotdeauna las pielea mărului pentru un plus de putere nutritivă, dar îl puteți decoji dacă preferați.

2. Pasul

Se stoarce sucul de la o lămâie deasupra, ceea ce nu numai că sporește gustul general, dar previne și rumenirea mărului. Din experiența mea culinară, sucul proaspăt de lămâie are întotdeauna un gust superior versiunilor îmbuteliate. Apoi stropiți o lingură de ulei de măsline. Eu folosesc adesea ulei de măsline extravirgin pentru un plus de beneficii pentru sănătate și aromă.

3. Pasul

Se condimentează salata cu sare și piper după gust. După părerea mea, piperul negru proaspăt măcinat funcționează întotdeauna cel mai bine în salate. Amestecați bine totul, asigurându-vă că toate bucățile sunt acoperite cu dressingul.

4. Pasul

În cele din urmă, aruncați câteva ierburi proaspete, dacă aveți chef. Eu aleg de obicei pătrunjel sau mărar, dar nu ezitați să folosiți ierburile preferate. Garnitura nu adaugă doar un aspect vizual, ci și un strat de gust și prospețime. Acum, salata dvs. de Kohlrabi crocantă este gata să fie servită.

Reels

Nou