PUBLICITATE

Sursa :: ALLEKO for iStockPhotos

Salată de varză de Bruxelles cu portocală și nucă

O salată sănătoasă și crocantă de varză de Bruxelles cu portocale și nuci. O salată perfectă pentru sezonul rece.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Salată

  • 500 g Conopidă de Bruxelles Adăugat la
  • 2 Portocale Adăugat la
  • 100 g nuci Adăugat la

Îmbrăcare

  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Lingură suc de lămâie Adăugat la
  • 1 Cățel de usturoi Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
  • 2 Lingură Oțet balsamic Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru salata de varză de Bruxelles, curățați varza, o tăiați pe jumătate și o blanchiți într-o oală cu apă clocotită. Apoi se scurge și se lasă să se răcească. Prăjiți-o pe scurt în ulei într-o tigaie.

2. Pasul

Curățați portocalele și tăiați-le în felii. Tăiați nucile grosier.

3. Pasul

Pentru dressing, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul balsamic, usturoiul zdrobit, sarea și piperul într-un castron mic.

4. Pasul

Amestecați varza de Bruxelles, portocalele și nucile într-un bol mare de salată. Adăugați dressing-ul peste și amestecați bine.

5. Pasul

Înainte de servire, lăsați salata de varză de Bruxelles să se infuzeze puțin. Poftă bună!

Reels

Nou