PUBLICITATE

Sursa :: joannawnuk from Canva

Sirop de rimă

Siropul de măceș este un remediu natural pentru răceli, dureri de gât și alte boli virale. Este o sursă excelentă de vitamina C și acționează ca un decongestionant. În plus, gustul său este plăcut și răcoritor, așa că îl puteți folosi ca aditiv natural în ceai sau alte băuturi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g Frunze de rimă Adăugat la
  • 1 l Ape Adăugat la
  • 1 kg Zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spălați frunzele de rime și lăsați-le să se usuce.

2. Pasul

Turnați apă într-o oală mare și aduceți-o la fierbere.

3. Pasul

Se pun frunzele de gălbenele în apa clocotită și se fierb timp de aproximativ 10 minute.

4. Pasul

Se ia glazura de pe foc și se lasă să se răcească.

5. Pasul

După ce s-a răcit, se strecoară bulionul într-un alt vas și se adaugă zahărul.

6. Pasul

Se amestecă până când zahărul se dizolvă complet și se lasă să fiarbă încet timp de aproximativ 30 de minute.

7. Pasul

Se toarnă siropul finit, cât este încă fierbinte, în borcane sterilizate și se sigilează.

Rețete similare

Cel mai bun punch de Crăciun

Rețetă pentru cel mai bun punci de Crăciun pe care îl prepar în fiecare an.

Lichior de ciocolată

Trebuie să vă luați ceva timp pentru a pregăti lichiorul de ciocolată. Nu este tocmai ușor, dar rezultatul merită.

Rețetă pentru vinul alb mulat

Am făcut această rețetă de vin fiert alb pentru familia mea pentru prima dată într-o seară rece de iarnă. În fiecare an, în perioada sărbătorilor, a devenit o tradiție să facem acest vin fiert special pentru cei dragi. Are o aromă unică și răcoritoare, care cu siguranță vă va încânta palatul.

Punch de mere în timpul iernii Băutură caldă

Pentru mine, acest punch de mere este un adevărat deliciu care îndulcește lunile reci de toamnă și iarnă. Am făcut această rețetă de numeroase ori în ultimii ani și a devenit un adevărat favorit al familiei. Gustul merelor zemoase combinat cu aroma scorțișoarei și căldura punchului este de neegalat.

Eggnog - rețetă de piață de Crăciun

Eggnogul este o băutură tradițională germană, care este deosebit de populară în perioada Crăciunului. Această rețetă îmi amintește întotdeauna de serile confortabile pe care le petreceam cu familia mea în timpul Adventului.

Punch nealcoolic de Crăciun

Rețetă pentru un punch delicios de Crăciun, fără alcool, de care se pot bucura chiar și copiii.

Sirop de fructe de soc cu lămâie

Rețetă pentru sirop de flori de soc de casă cu lămâie, care are un gust delicios.

Cum se prepară Cafeaua bătută Dalgona

Cafeaua bătută, cunoscută și sub numele de cafea Dalgona, este o băutură preparată din cafea, zahăr, apă fierbinte și lapte. Această cafea a devenit o senzație pe internet datorită procesului unic de preparare și a texturii sale cremoase și spumoase hipnotizante. În fiecare înghițitură, savurați aromele intense ale cafelei, echilibrate cu dulceața zahărului și cremozitatea laptelui.

Rețete similare

Cel mai bun punch de Crăciun

Rețetă pentru cel mai bun punci de Crăciun pe care îl prepar în fiecare an.

Lichior de ciocolată

Trebuie să vă luați ceva timp pentru a pregăti lichiorul de ciocolată. Nu este tocmai ușor, dar rezultatul merită.

Rețetă pentru vinul alb mulat

Am făcut această rețetă de vin fiert alb pentru familia mea pentru prima dată într-o seară rece de iarnă. În fiecare an, în perioada sărbătorilor, a devenit o tradiție să facem acest vin fiert special pentru cei dragi. Are o aromă unică și răcoritoare, care cu siguranță vă va încânta palatul.

Punch de mere în timpul iernii Băutură caldă

Pentru mine, acest punch de mere este un adevărat deliciu care îndulcește lunile reci de toamnă și iarnă. Am făcut această rețetă de numeroase ori în ultimii ani și a devenit un adevărat favorit al familiei. Gustul merelor zemoase combinat cu aroma scorțișoarei și căldura punchului este de neegalat.

Eggnog - rețetă de piață de Crăciun

Eggnogul este o băutură tradițională germană, care este deosebit de populară în perioada Crăciunului. Această rețetă îmi amintește întotdeauna de serile confortabile pe care le petreceam cu familia mea în timpul Adventului.

Punch nealcoolic de Crăciun

Rețetă pentru un punch delicios de Crăciun, fără alcool, de care se pot bucura chiar și copiii.

Sirop de fructe de soc cu lămâie

Rețetă pentru sirop de flori de soc de casă cu lămâie, care are un gust delicios.

Cum se prepară Cafeaua bătută Dalgona

Cafeaua bătută, cunoscută și sub numele de cafea Dalgona, este o băutură preparată din cafea, zahăr, apă fierbinte și lapte. Această cafea a devenit o senzație pe internet datorită procesului unic de preparare și a texturii sale cremoase și spumoase hipnotizante. În fiecare înghițitură, savurați aromele intense ale cafelei, echilibrate cu dulceața zahărului și cremozitatea laptelui.

Reels

Nou