PUBLICITATE

Sursa :: myasinirik from Getty Images

Sos de cremă cu pui

Sosul de cremă cu pui și ciuperci este un fel de mâncare preferată nu numai în familia noastră. Îl pregătesc în mod regulat pentru prânzurile de weekend și toată lumea se bucură întotdeauna de el.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de pui Adăugat la
  • 250 g Ciuperci proaspete Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 cană Cremă de gătit Adăugat la
  • 1 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Începeți prin a pregăti toate ingredientele. Tăiați puiul, curățați și tăiați ciupercile.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjește ceapa tocată până când devine aurie. Personal, recomand să adaug ceapa puțin mai devreme, pentru ca aceasta să aibă timp suficient să se prăjească încet și să capete aroma potrivită.

3. Pasul

Adăugați puiul în tigaie și prăjiți-l pe ambele părți. Puteți să sărați și pipera ușor puiul, dar atenție, sosul va fi și el asezonat, așa că aveți grijă la asta.

4. Pasul

După ce carnea este gata, adăugați ciupercile feliate și sotați-le împreună cu carnea până când ciupercile sunt moi.

5. Pasul

Amestecați făina cu smântâna pentru a forma un amestec omogen, pe care îl adăugați apoi în tavă. Se amestecă bine și se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă. Ciupercile din sos vor absorbi bine aroma cremoasă, creând o combinație perfectă.

6. Pasul

Asezonează mâncarea după gustul tău cu sare și piper și gata!

Rețete similare

Curcan pe cremă

Această rețetă este una dintre preferatele mele pentru că îmi place simplitatea și bogăția de gust pe care o conține crema de piept de curcan.

Carne de porc cu ciuperci

Rețetă pentru carne de porc în smântână cu ciuperci.

Paste cu pui și sos de smântână

Aceasta este o rețetă simplă, dar gustoasă de paste cu pui și smântână. Perfectă pentru o cină rapidă sau un prânz în orice moment al săptămânii. O puteți personaliza după gustul dvs. adăugând condimentele sau legumele preferate.

Salată de paste cu pui și smântână

Rețetă pentru o salată gustoasă de paste cu pui și smântână, pe care o puteți mânca caldă sau rece.

Carne de porc sărată pe ciuperci

Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.

Piure de cartofi cu carne

Rețetă pentru un piure de cartofi ușor și gustos cu carne de curcan, pe care îl ai pe masă într-o oră.

Cotlete de pui naturale pe smântână

Rețetă pentru cotlete de pui naturale pe smântână, pe care le pregătesc de obicei în weekend.

Carne de porc pe ciuperci cu smântână

Carnea de porc pe ciuperci cu smântână este un fel de mâncare tradițională cehă care se remarcă prin gustul său. Ciupercile și smântâna conferă cărnii frăgezime și o textură cremoasă. Această rețetă este perfectă pentru un prânz sau o cină în familie.

Rețete similare

Curcan pe cremă

Această rețetă este una dintre preferatele mele pentru că îmi place simplitatea și bogăția de gust pe care o conține crema de piept de curcan.

Carne de porc cu ciuperci

Rețetă pentru carne de porc în smântână cu ciuperci.

Paste cu pui și sos de smântână

Aceasta este o rețetă simplă, dar gustoasă de paste cu pui și smântână. Perfectă pentru o cină rapidă sau un prânz în orice moment al săptămânii. O puteți personaliza după gustul dvs. adăugând condimentele sau legumele preferate.

Salată de paste cu pui și smântână

Rețetă pentru o salată gustoasă de paste cu pui și smântână, pe care o puteți mânca caldă sau rece.

Carne de porc sărată pe ciuperci

Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.

Piure de cartofi cu carne

Rețetă pentru un piure de cartofi ușor și gustos cu carne de curcan, pe care îl ai pe masă într-o oră.

Cotlete de pui naturale pe smântână

Rețetă pentru cotlete de pui naturale pe smântână, pe care le pregătesc de obicei în weekend.

Carne de porc pe ciuperci cu smântână

Carnea de porc pe ciuperci cu smântână este un fel de mâncare tradițională cehă care se remarcă prin gustul său. Ciupercile și smântâna conferă cărnii frăgezime și o textură cremoasă. Această rețetă este perfectă pentru un prânz sau o cină în familie.

Reels

Nou