PUBLICITATE
Strúhaný koláč
Osvedčená klasika s rýchlou prípravou, ktorú zvládnu aj vaši drobci 😊
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
Avem nevoie pentru drum
- 250 g unt
- 150 g zahăr de cofetărie
- 4 ro cacao
- 400 g Făină fină
- 1 Articolul Scorțișoară
- 1 Alb
- Pinch Unealtă
Avem nevoie de umplutura
- 800 g Brânză cu grumazuri
- 400 g Delicat
- 1 Articolul pastă de vanilie
- 180 g zahăr de cofetărie
- 3 ouă Galbenus de lamaie Zahar de lamaie sau coaja
- Pinch Pământ
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
Ingredientele pentru aluat le amestecăm cu un robot de bucătărie și le punem în frigider pentru câteva minute, pentru a se întări aluatul și a putea fi ras. Între timp, pregătim umplutura - bătim albușurile separat cu sare și în alt bol amestecăm celelalte ingrediente. Ne pregătim o tavă acoperită cu hârtie de copt. Dăm pe răzătoare ½ din aluat, aplicăm albușurile amestecate cu brânză, răzuim uniform restul de aluat. Coacem timp de 35 de minute la 180 de grade.