PUBLICITATE
Sursa :: phbcz from Getty Images
Supă de conopidă cu ou
Această supă delicioasă și nutritivă este ideală pentru zilele reci de iarnă. Puteți să o pregătiți rapid pentru masa de prânz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 1 ks Conopidă de dimensiune medie
- 2 ks The Onion
- 2 ks căței de usturoi
- 2 l apă
- 1 Lingura unt
- 2 ks ouă
- 150 ml cremă de gătit
Condimente și mirodenii
- 1 lingură Sare
- 1⁄2 lingură piper negru măcinat
- 1 lingură nucșoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Mai întâi curățați conopida și împărțiți-o în bucăți mai mici.
2. Pasul
Tăiați ceapa și cățeii de usturoi foarte mărunt.
3. Pasul
Într-o tigaie topiți untul și adăugați ceapa și usturoiul tăiate. Prăjiți la foc mediu, până când ceapa începe să devină auriu.
4. Pasul
Adăugați conopidă în tigaie și prăjiți-o împreună cu ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute.
5. Pasul
Apoi adăugați apă, sare, piper și nucșoară.
6. Pasul
Dacă apa fierbe, reduceți temperatura la minim și fierbeți până când se înmoaie.
7. Pasul
Când conopida este moale, adăugați smântână și ouă bătute în supă. Lăsați totul să fiarbă împreună pentru o vreme.