PUBLICITATE

Sursa :: phbcz from Getty Images

Supă de conopidă cu ou

Această supă delicioasă și nutritivă este ideală pentru zilele reci de iarnă. Puteți să o pregătiți rapid pentru masa de prânz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 1 ks Conopidă de dimensiune medie Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks căței de usturoi Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
  • 1 Lingura unt Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 150 ml cremă de gătit Adăugat la

Condimente și mirodenii

  • 1 lingură Sare Adăugat la
  • 12 lingură piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 lingură nucșoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi curățați conopida și împărțiți-o în bucăți mai mici.

2. Pasul

Tăiați ceapa și cățeii de usturoi foarte mărunt.

3. Pasul

Într-o tigaie topiți untul și adăugați ceapa și usturoiul tăiate. Prăjiți la foc mediu, până când ceapa începe să devină auriu.

4. Pasul

Adăugați conopidă în tigaie și prăjiți-o împreună cu ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute.

5. Pasul

Apoi adăugați apă, sare, piper și nucșoară.

6. Pasul

Dacă apa fierbe, reduceți temperatura la minim și fierbeți până când se înmoaie.

7. Pasul

Când conopida este moale, adăugați smântână și ouă bătute în supă. Lăsați totul să fiarbă împreună pentru o vreme.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou