PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Einladung_zum_Essen

Supă de dovleac Hokkaido cu lapte de cocos

Rețeta de supă de dovleac Hokkaido cu lapte de cocos, potrivită pentru prânz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 1 l supă de legume Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 400 ml lapte de cocos Adăugat la
  • 1 ks Ginger Adăugat la
  • 1 ks Ardei iute Adăugat la
  • 1 Articolul Turmeric Adăugat la
  • 2 ro Ulei de rapiță Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățăm dovleacul, îl tăiem în bucăți mai mici și îndepărtăm semințele.

2. Pasul

Ceapa, usturoiul și ardeiul se taie mărunt.

3. Pasul

Încălzim uleiul în tigaie, adăugăm ceapa, usturoiul, ardeiul, ardeiul chilli tocat și ghimbirul ras. Lăsăm să se gătească puțin.

4. Pasul

Adăugăm dovleacul, turmericul și prăjim totul împreună.

5. Pasul

Adăugăm supa de legume, adăugăm lapte de cocos și gătim până se înmoaie.

6. Pasul

Apoi amestecăm totul până devine neted și îl condimentăm cu sare și mirodenii.

7. Pasul

Servim fierbinte cu pâine prăjită.

Rețete similare

Supă cremă de dovleac Hokkaido

Supa cremă de dovleac este mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Nu este nevoie să curățați dovleacul Hokkaido și este plin de nutrienți și aromă.

Supă de dovleac Hokkaido

Supa cremoasă de dovleac Hokkaido este o rețetă clasică de supă de toamnă, plină de arome îndrăznețe și de o frumoasă culoare portocalie. Este felul de mâncare perfect pentru încălzirea perfectă în zilele reci de toamnă.

Supă de dovleac cu curry

Supă de dovleac cu curry și lapte de cocos, care este potrivită pentru masa de sărbători.

Supa de dovleac hokkaido prăjit la cuptor

Rețetă pentru supa de dovleac prăjit din Hokkaido, care este una dintre supele tipice de toamnă.

Supă de cartofi și dovleac - Rețetă de Agata

Această supă de cartofi și dovleac, blândă și delicioasă, te încălzește frumos, mai ales în sezonul rece. Am gătit rețeta de mai multe ori și am schimbat-o din nou și din nou - găsind de fiecare dată noi arome și condimente.

Cum să vă faceți propria supă de dovleac Hokkaido în toamnă?

Supa de dovleac Hokkaido este o delicatesă de toamnă pe care mă bucur să o prepar și să o savurez în fiecare an. Procesul simplificat - inclusiv faptul că nu se curăță dovleacul de coajă - face ca supa să fie o preferată absolută în timpul lunilor mai reci. Nu numai că este gustoasă și sănătoasă, dar este, de asemenea, plăcută de preparat - un adevărat răsfăț pentru palat.

Supa de porumb de încălzire călduros

Una dintre rețetele mele preferate este această supă de porumb consistentă și călduroasă. Nu numai că este incredibil de delicioasă, dar este și foarte ușor de făcut. Fac adesea această supă pentru familia mea și copiii mei o adoră, mai ales în lunile mai reci, când se simt bine să mănânce o supă încălzitoare. Ingredientele proaspete sunt deosebit de importante pentru aroma supei.

Supa de broccoli și conopidă

O supă cremă perfectă de broccoli și conopidă, îndrăgită mai ales de copii.

Rețete similare

Supă cremă de dovleac Hokkaido

Supa cremă de dovleac este mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Nu este nevoie să curățați dovleacul Hokkaido și este plin de nutrienți și aromă.

Supă de dovleac Hokkaido

Supa cremoasă de dovleac Hokkaido este o rețetă clasică de supă de toamnă, plină de arome îndrăznețe și de o frumoasă culoare portocalie. Este felul de mâncare perfect pentru încălzirea perfectă în zilele reci de toamnă.

Supă de dovleac cu curry

Supă de dovleac cu curry și lapte de cocos, care este potrivită pentru masa de sărbători.

Supa de dovleac hokkaido prăjit la cuptor

Rețetă pentru supa de dovleac prăjit din Hokkaido, care este una dintre supele tipice de toamnă.

Supă de cartofi și dovleac - Rețetă de Agata

Această supă de cartofi și dovleac, blândă și delicioasă, te încălzește frumos, mai ales în sezonul rece. Am gătit rețeta de mai multe ori și am schimbat-o din nou și din nou - găsind de fiecare dată noi arome și condimente.

Cum să vă faceți propria supă de dovleac Hokkaido în toamnă?

Supa de dovleac Hokkaido este o delicatesă de toamnă pe care mă bucur să o prepar și să o savurez în fiecare an. Procesul simplificat - inclusiv faptul că nu se curăță dovleacul de coajă - face ca supa să fie o preferată absolută în timpul lunilor mai reci. Nu numai că este gustoasă și sănătoasă, dar este, de asemenea, plăcută de preparat - un adevărat răsfăț pentru palat.

Supa de porumb de încălzire călduros

Una dintre rețetele mele preferate este această supă de porumb consistentă și călduroasă. Nu numai că este incredibil de delicioasă, dar este și foarte ușor de făcut. Fac adesea această supă pentru familia mea și copiii mei o adoră, mai ales în lunile mai reci, când se simt bine să mănânce o supă încălzitoare. Ingredientele proaspete sunt deosebit de importante pentru aroma supei.

Supa de broccoli și conopidă

O supă cremă perfectă de broccoli și conopidă, îndrăgită mai ales de copii.

Reels

Nou