PUBLICITATE

Sursa :: blackjake from Getty Images Signature

Supă de spanac cu cartofi

O supă cremoasă de spanac cu cartofi, perfectă pentru prânz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g Spanac (proaspăt, congelat sau la conservă) Adăugat la
  • 2 bucată Cartofi Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 l Bulion de legume Adăugat la
  • 100 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • Nucșoară pentru asezonare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Se curăță ceapa și usturoiul și se taie mărunt. Se curăță cartofii de coajă și se taie în cuburi. Se curăță și se taie spanacul.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa. Apoi adăugați usturoiul și lăsați să se prăjească puțin. Acesta este momentul cheie - ceapa și usturoiul dau supei o aromă minunată.

3. Pasul

Se adaugă cartofii și spanacul și se amestecă. Se toarnă stocul de legume și se fierbe la foc mic aproximativ 20 de minute.

4. Pasul

Apoi se amestecă totul cu un blender de imersie până la omogenizare.

5. Pasul

Se toarnă smântâna, se asezonează cu sare, piper și nucșoară.

6. Pasul

Se mai lasă supa de spanac să fiarbă încă 5 minute și se servește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou