PUBLICITATE
Sursa :: blackjake from Getty Images Signature
Supă de spanac cu cartofi
O supă cremoasă de spanac cu cartofi, perfectă pentru prânz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 400 g Spanac (proaspăt, congelat sau la conservă)
- 2 bucată Cartofi
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 l Bulion de legume
- 100 ml Cremă de gătit
- 2 ro Ulei de măsline
- sare și piper negru
- Nucșoară pentru asezonare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Se curăță ceapa și usturoiul și se taie mărunt. Se curăță cartofii de coajă și se taie în cuburi. Se curăță și se taie spanacul.
2. Pasul
Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa. Apoi adăugați usturoiul și lăsați să se prăjească puțin. Acesta este momentul cheie - ceapa și usturoiul dau supei o aromă minunată.
3. Pasul
Se adaugă cartofii și spanacul și se amestecă. Se toarnă stocul de legume și se fierbe la foc mic aproximativ 20 de minute.
4. Pasul
Apoi se amestecă totul cu un blender de imersie până la omogenizare.
5. Pasul
Se toarnă smântâna, se asezonează cu sare, piper și nucșoară.
6. Pasul
Se mai lasă supa de spanac să fiarbă încă 5 minute și se servește.