PUBLICITATE

Sursa :: ivanmateev from Getty Images Signature

Tagliatelle cu broccoli

Tagliatelle cu broccoli este una dintre mâncărurile mele preferate. Pregătesc adesea acest fel de mâncare pentru familia mea la cină. În plus, este un fel de mâncare vegetariană și sănătoasă, așa că va fi pe placul chiar și al celor mai pretențioși gurmanzi! Modul în care pasta și broccoli creează împreună o armonie de gust este cu adevărat de neuitat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g tagliatelle Adăugat la
  • 1 buc Broccoli mare Adăugat la
  • 3 dinți Usturoi Adăugat la
  • 100 ml Uleiuri de măsline Adăugat la
  • 14 lingurițe Săruri Adăugat la
  • 14 lingurițe piper Adăugat la
  • 100 g brânză parmezan Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a găti pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Nu uitați că tagliatellele trebuie să fie al dente pentru a nu deveni prea moi când adăugați sosul. Aceasta este cheia succesului acestui fel de mâncare.

2. Pasul

Între timp, se scaldă broccoli cu apă clocotită și se împarte în buchețele mici. Vă recomand să nu tăiați broccoli în bucățele prea mici, deoarece acestea pot deveni prea moi și își pot pierde aroma.

3. Pasul

Puneți 100 ml de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați cățeii de usturoi presați și prăjiți la foc mediu timp de un minut. Aveți grijă ca usturoiul să nu se rumenească prea mult, deoarece poate deveni amar.

4. Pasul

Adăugați buchețelele de broccoli, împărțite în buchețele, sare și piper. Se prăjește timp de 5 minute la foc mediu.

5. Pasul

Adăugați tagliatellele fierte la broccoli în tigaie, amestecând ușor. Adăugați brânza parmezan rasă și amestecați ușor.

6. Pasul

Serviți tagliatellele cu broccoli fierbinți. Uleiul de soia, usturoiul și brânza parmezan adaugă o aromă extraordinară întregului preparat. Eu servesc foarte des acest fel de mâncare cu pâine proaspătă și crocantă pentru a garnisi aromele și a adăuga noi gusturi. Încercați-l, cu siguranță o să vă placă!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou