PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/OyjB5vNRmmRvAs33DWYf/204d3d7f912755dd81d9cb61f87d42.jpeg)
Sursa :: zita-stankovas-images from Canva
Tort cu mascarpone și zmeură
Un tort perfect și simplu cu mascarpone și zmeură.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Unelte Funcții namespace funcții { // Salvați textul tradus type salvează_traducerea = (_: { text: string, }) => any; } // namespace funcții
- 200 g biscuiți cu unt
- 110 g unt
Unelte ## funcții spațiul funcțiilor { // Salvează textul tradus tip save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul funcțiilor
- 500 g brânză de vaci
- 200 g mascarpone
- 160 g zahăr de cofetărie
- 1 ks ou
- 3 picături esență de vanilie
- 1 ro făină simplă specială
Strat de zmeură:
- 500 g zmeură
- 3 ro Zahăr de trestie
- Gelatină
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Amestecăm biscuiții și adăugăm untul.
2. Pasul
Așezăm aluatul pe hârtia de copt.
3. Pasul
Introducem în el baza de biscuiți.
4. Pasul
Într-un castron, amestecăm toate ingredientele pentru umplutură.
5. Pasul
Turnăm crema peste corp și coacem la 150°C timp de aproximativ 40 de minute.
6. Pasul
După coacere, îl lăsăm să se răcească.
7. Pasul
Strat de zmeură: punem zmeură într-o oală, adăugăm zahăr și turnăm 300 ml de apă.
8. Pasul
Lăsăm amestecul să treacă prin fierbere, îl strecurăm și facem gelatină din baza de zmeură conform instrucțiunilor.
9. Pasul
În gelatina pregătită amestecăm murele, dar doar amestecăm ușor, pentru a nu se rupe complet și turnăm peste cheesecake.