PUBLICITATE

Sursa :: zita-stankovas-images from Canva

Tort cu mascarpone și zmeură

Un tort perfect și simplu cu mascarpone și zmeură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Unelte Funcții namespace funcții { // Salvați textul tradus type salvează_traducerea = (_: { text: string, }) => any; } // namespace funcții

  • 200 g biscuiți cu unt Adăugat la
  • 110 g unt Adăugat la

Unelte ## funcții spațiul funcțiilor { // Salvează textul tradus tip save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul funcțiilor

  • 500 g brânză de vaci Adăugat la
  • 200 g mascarpone Adăugat la
  • 160 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 3 picături esență de vanilie Adăugat la
  • 1 ro făină simplă specială Adăugat la

Strat de zmeură:

  • 500 g zmeură Adăugat la
  • 3 ro Zahăr de trestie Adăugat la
  • Gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Amestecăm biscuiții și adăugăm untul.

2. Pasul

Așezăm aluatul pe hârtia de copt.

3. Pasul

Introducem în el baza de biscuiți.

4. Pasul

Într-un castron, amestecăm toate ingredientele pentru umplutură.

5. Pasul

Turnăm crema peste corp și coacem la 150°C timp de aproximativ 40 de minute.

6. Pasul

După coacere, îl lăsăm să se răcească.

7. Pasul

Strat de zmeură: punem zmeură într-o oală, adăugăm zahăr și turnăm 300 ml de apă.

8. Pasul

Lăsăm amestecul să treacă prin fierbere, îl strecurăm și facem gelatină din baza de zmeură conform instrucțiunilor.

9. Pasul

În gelatina pregătită amestecăm murele, dar doar amestecăm ușor, pentru a nu se rupe complet și turnăm peste cheesecake.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou