PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Tort de ciocolată eclair de ciocolată fără coacere de modă veche

Această prăjitură decadentă Chocolate Eclair Cake este o plăcere pentru mulțime, cu ciocolată neagră de bună calitate în ganache, care îmbunătățește aroma generală și adaugă o notă de rafinament.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
9
  • 2 pachete De budincă instant de vanilie Adăugat la
  • 3 căni De lapte Adăugat la
  • 1 pachet De cremă de brânză, înmuiată Adăugat la
  • 1 container De topping bătut, decongelat Adăugat la
  • 1 pachet De biscuiți graham Adăugat la
  • 12 ceașcă de unt nesărat Adăugat la
  • 1 ceașcă De zahăr granulat Adăugat la
  • 0.3 ceașcă De pudră de cacao neîndulcită Adăugat la
  • 2 linguri De extract de vanilie pură Adăugat la
  • 12 ceașcă De ciocolată neagră de bună calitate (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Începeți prin a bate împreună budinca instant și laptele până când începe să se îngroașe. De obicei, acest lucru durează în jur de 2-3 minute.

2. Pasul

Adăugați crema de brânză înmuiată la amestecul de budincă. Aveți grijă să amestecați bine până când nu mai există cocoloașe. Recomandarea mea este să folosiți un mixer de mână pentru un amestec mai fin.

3. Pasul

Încorporați ușor toppingul bătut pentru a menține amestecul ușor și pufos.

4. Pasul

Apoi, pregătiți o tavă de copt de 9x13 inci, așezând pe fund un singur strat de biscuiți graham.

5. Pasul

Se toarnă jumătate din amestecul cremos de budincă peste stratul de biscuiți graham, întinzând uniform.

6. Pasul

Se repetă încă un strat de biscuiți graham și apoi restul de budincă.

7. Pasul

Se termină cu un ultim strat de biscuiți graham deasupra.

8. Pasul

Pentru a face glazura de ciocolată, combinați untul, zahărul și cacaua într-o cratiță la foc mediu. Gătiți până când amestecul ajunge la un clocot mic, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați extractul de vanilie și ciocolata neagră (dacă o folosiți). Continuați să amestecați până când ciocolata s-a topit complet și sosul este omogen.

9. Pasul

Se toarnă glazura caldă de ciocolată peste stratul superior de biscuiți graham și se netezește cu o spatulă.

10. Pasul

Acoperiți tortul și dați-l la frigider pentru cel puțin 4 ore sau, în mod ideal, peste noapte, pentru rezultate optime. Biscuiții graham se vor înmuia, făcându-i să semene cu o prăjitură, iar aromele se vor îmbina minunat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou