Tort de zmeură și biscuiți fără coacere
Sugestie pentru un tort de vară excelent
Ingrediente
- 500 g biscuiți cu unt
- 250 g Biscuiți înmuiați în ciocolată
- 3 ks smântână acră
- 2 ro zahăr de cofetărie
- 450 g zmeură
- 2 ks Frisca pariziana
- Mure pentru decor
Ultimele broșuri
Procedura
Rupem biscuiții cu mâinile în bucăți într-un castron mai mare. Într-un alt castron, amestecăm smântâna cu zahărul pudră și apoi o turnăm peste biscuiții sfărâmați.
Amestecăm bine totul cu un tel sau o lingură. Este important ca smântâna să ajungă peste tot între biscuiți.
Jumătate din această masă o distribuim uniform pe fundul unei tăvi (30x20) și o nivelăm puțin. Peste asta aplicăm a doua jumătate de masă din biscuiți. Sau pur și simplu amestecăm alunele cu biscuiți.
Conform instrucțiunilor, pregătim frișca, o aplicăm pe tort și o decorăm cu zmeură. Puneți tortul gata în frigider pentru câteva ore (de preferință peste noapte), astfel încât biscuiții să se înmoaie. A doua zi, vă veți bucura de un tort cu adevărat excelent și răcoritor.