PUBLICITATE

Sursa :: JulyProkopiv from Getty Images

Tortă de morcovi cu cremă de brânză

Această tortă delicioasă este o alegere excelentă pentru diferite sărbători sau întâlniri de familie. Combinația actuală de morcovi și brânză va surprinde chiar și pe cei mai exigente gurmanzi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Des

  • 200 g Nucă tocată fin Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 180 g De făină albă Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • 200 g Morcov ras Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 50 ml Ulei Adăugat la

Cremă

  • 500 g brânză Adăugat la
  • 200 g Ulei Adăugat la
  • 150 g zahăr pudră Adăugat la
  • 1 ambalare Zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Text: Într-un bol, amestecăm nucile, zahărul, făina și praful de copt.

2. Pasul

Adăugăm morcovul ras, ouăle, scorțișoara și uleiul. Amestecăm bine totul împreună.

3. Pasul

Frecvent ne punem în forma de tort și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 45 de minute.

4. Pasul

Cremă: batem untul cu zahăr pudră și zahăr vanilat. Treptat, adăugăm brânză de vaci și amestecăm totul până devine neted.

5. Pasul

Tortul gata și răcit îl ungem cu cremă și îl lăsăm la frigider să se odihnească cel puțin 2 ore.

6. Pasul

Înainte de a servi tortul, îl putem decora după gust, de exemplu cu morcov ras sau nuci.

Reels

Nou