PUBLICITATE
Turtă dospită cu cremă de budincă

Turtă dospită cu cremă de budincă

Vă place și dumneavoastră când torturile și deserturile au multă umplutură? Așadar, nu am economisit cu umplutura în acest tort cu budincă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Frecvent

  • 400 g Faina de spelta fina Adăugat la
  • 1 ambalare drojdie uscată Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la
  • 25 g Zahăr de trestie Adăugat la
  • 2 buc gălbenuș Adăugat la
  • 80 g unt Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la

Umplutura

  • 1 ambalare budincă de ciocolată Adăugat la
  • 400 ml lapte Adăugat la
  • 20 g îndulcitor Adăugat la
  • 30 g ciocolată Adăugat la
  • 30 g unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Mai întâi pregătim umplutura. Pregătim budinca de ciocolată în lapte împreună cu îndulcitorul. Atunci când devină groasă, adăugăm ciocolata și amestecăm până se topește. Apoi adăugăm și untul.

2. Pasul

Puneți budinca într-un castron, acoperiți suprafața cu folie și puneți-o la frigider pentru a se răci.

3. Pasul

Încălzim laptele. În laptele cald adăugăm drojdie, zahăr, unt topit și gălbenușuri. Amestecăm. Adăugăm făina cernută și sare. Framântăm aluatul. Eu framântam cu mâinile. Când avem aluatul framântat, îl acoperim cu un prosop și îl lăsăm să crească timp de o oră.

4. Pasul

Aluatul crescut îl împărțim în 2 părți egale.

Turtă dospită cu cremă de budincă - pasul de preparare 1
5. Pasul

Întindem în formă de dreptunghi, ungem cu jumătate de umplutură și rulăm ca un cozonac. Procesăm la fel și a doua parte de aluat.

Turtă dospită cu cremă de budincă - pasul de preparare 1
6. Pasul

Cele două părți rezultate le împletim împreună.

Turtă dospită cu cremă de budincă - pasul de preparare 1
7. Pasul

Le-am tradus în forma pentru pâinea episcopală.

Turtă dospită cu cremă de budincă - pasul de preparare 1
8. Pasul

Ungeți cu ou (eu am folosit doar gălbenușul).

Turtă dospită cu cremă de budincă - pasul de preparare 1
9. Pasul

Coacem la o temperatură de 180 de grade timp de 15 minute. Apoi, reducem temperatura la 160 de grade. Am copt timp de 25 de minute, apoi am mutat trenza pe o tavă și am copt-o pentru alte 10-15 minute.

Turtă dospită cu cremă de budincă - pasul de preparare 1

Reels

Nou