PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Ultimele rulouri de sandvișuri de casă moi și crocante de casă

Rulourile pentru sandvișuri sunt perfecte pentru un prânz sau o cină rapidă. Cu această rețetă, obțineți rulouri proaspete, crocante, moi în interior și pline de bunătăți aromate. Pregătiți-le pentru următorul picnic, grătar sau reuniune de familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 2 căni De făină integrală Adăugat la
  • 2 tbls De drojdie uscată activă Adăugat la
  • 1 linguriță de sare Adăugat la
  • 1 ceașcă De apă caldă Adăugat la
  • 1 lingură de zahăr Adăugat la
  • 1 lingură De ulei vegetal Adăugat la
  • 1 Albuș de ou Adăugat la
  • 1 lingură De semințe de susan (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Într-un castron mare se amestecă făina, drojdia și sarea. Se dă deoparte.

2. Pasul

Într-un castron separat, se amestecă apa caldă, zahărul și uleiul până se integrează bine.

3. Pasul

Adăugați treptat amestecul de apă la amestecul de făină, amestecând constant până când se formează un aluat.

4. Pasul

Întoarceți aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământați-l până devine elastic, aproximativ 8-10 minute.

5. Pasul

Puneți aluatul într-un castron uns, acoperiți-l cu un prosop curat și lăsați-l să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.

6. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 375 grade Fahrenheit (190 grade Celsius).

7. Pasul

După ce aluatul a crescut, se împarte în 6 bucăți egale și se modelează fiecare bucată în formă de rulou.

8. Pasul

Așezați rulourile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.

9. Pasul

Se unge partea de sus a rulourilor cu albușul de ou bătut și se presară semințe de susan, dacă se dorește.

10. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15-20 de minute sau până când se rumenesc.

11. Pasul

Lăsați rulourile să se răcească pe grătare de sârmă înainte de a le servi.

Reels

Nou