PUBLICITATE

Sursa :: chas53 for iStockPhotos

Biscuiți cu unt de arahide prietenoși cu copiii, rapid de preparat

Biscuiții cu unt de arahide sunt deliciul meu absolut preferat și i-am făcut de nenumărate ori. Sunt super ușor de făcut și partea cea mai bună este că ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. Fiecare îmbucătură promite aroma bogată a untului de arahide, iar biscuiții sunt atât de crocanți încât pur și simplu nu le poți rezista. Sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei, iar copiii le adoră și ei!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 125 g Unt (la temperatura camerei) Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 200 g cremă de alune Adăugat la
  • 200 g făină Adăugat la
  • 1 Linguriță praf de copt Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Pentru a coace biscuiții cu unt de arahide, începeți prin a pregăti cuptorul. Acesta trebuie să fie preîncălzit la 180 °C. Întotdeauna recomand să căptușești tava de copt cu hârtie de copt, deoarece astfel este mult mai ușor de curățat ulterior.

2. Pasul

Se amestecă untul cu zahărul într-un castron până când devine cremos. Acest lucru funcționează deosebit de bine atunci când untul este la temperatura camerei, ceea ce îl face mai ușor de amestecat.

3. Pasul

În etapa următoare, adăugați oul și amestecați totul bine. Acum ar fi momentul perfect pentru a adăuga untul de arahide.

4. Pasul

Într-un castron separat, se amestecă făina, praful de copt și sarea. Adăugați treptat acest amestec la amestecul de unt de arahide și amestecați bine.

5. Pasul

Acum formați aluatul în bile mici, puneți-le în tava de copt și apăsați-le ușor. Iată un mic sfat: lăsați suficient spațiu între biscuiți, deoarece aceștia se vor întinde la coacere.

6. Pasul

Coaceți biscuiții cu unt de arahide timp de aproximativ 10-12 minute sau până când devin aurii. După coacere, lăsați biscuiții să se răcească pe tava de copt timp de aproximativ 5-10 minute înainte de a-i transfera pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet.

7. Pasul

Vă promit că acești biscuiți sunt atât de buni încât nu vor dura mult. Bucurați-vă de savoarea biscuiților cu unt de arahide făcuți în casă!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou