:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/32jJAF5bBjprjNnr_tNS/ecdc6eb8cf7adc9982e0dbc54ebfd9.jpeg)
Biscuiți de casă clasici și delicioși
Acești biscuiți simpli de casă sunt perfect crocanți la exterior și moi la interior, cu o aromă delicată de vanilie. Sunt ușor de preparat și perfecti pentru a fi serviți alături de o ceașcă de ceai sau cafea.
Ingrediente
- 225 g unt la temperatura camerei
- 150 g zahăr granulat
- 1 lingură esență de vanilie
- 300 g făină
- 1⁄2 linguriță sare
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o tavă de copt cu hârtie de copt. Într-un bol mare, topiți untul, apoi adăugați zahărul și amestecați bine până la omogenizare. Adăugați extractul de vanilie și amestecați din nou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/32jJAF5bBjprjNnr_tNS/1e7d3a0aa7df70464f381290f5d3a5.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adăugați făina și sarea în bol și amestecați până la omogenizare.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/32jJAF5bBjprjNnr_tNS/06710cc5c8e36a933cf0d9953e4070.jpeg)
Sursa :: Youtube
Frământați bine aluatul, apoi întindeți-l cu un făcăleț până ajunge subțire și uniform.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/32jJAF5bBjprjNnr_tNS/fef44c38fe78f6e4642d6d3dfbcb24.jpeg)
Sursa :: Youtube
Tăiați aluatul folosind o forma de biscuiți și puneți fiecare bucată pe tava deja pregătită.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/32jJAF5bBjprjNnr_tNS/f561ecff5d0020de13a06ee364bab2.jpeg)
Sursa :: Youtube
Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 12-15 minute sau până când marginile devin ușor aurii.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/32jJAF5bBjprjNnr_tNS/2e419067167d55d859e2a3d1e548bf.jpeg)
Sursa :: Youtube