PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Biscuiți de ciocolată întunecată perfectă simplă și bogată

Aceste fursecuri de ciocolată neagră sunt bogate, puternice și decadent de delicioase. Cu un exterior ușor crocant și un interior moale și gingaș, ele sunt deliciul suprem pentru orice iubitor de ciocolată. Perfecte pentru sezonul de sărbători, pentru a oferi cadouri sau pentru un desert simplu pentru a încheia masa.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 2 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 14 ceașcă Pudră de cacao neagră Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 ceașcă Unt nesărat, la temperatura camerei Adăugat la
  • 112 ceașcă Granulat Adăugat la
  • 2 Ouă mari Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
  • 2 căni Chipsuri de ciocolată neagră Adăugat la
  • 1 ceașcă Nuci tocate (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.

2. Pasul

Într-un castron mediu, se amestecă făina, pudra de cacao neagră, bicarbonatul de sodiu și sarea.

3. Pasul

Folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul până când devin cremoase. Adăugați ouăle, unul câte unul, urmat de extractul de vanilie. Bateți până când se combină bine.

4. Pasul

Adăugați treptat ingredientele uscate în amestecul cremos și amestecați până când se combină. Nu amestecați prea mult.

5. Pasul

Se amestecă în chipsurile de ciocolată neagră și nucile (dacă se folosesc).

6. Pasul

Folosind o lingură sau o lingură pentru prăjituri, se pune aluatul pe foile de copt pregătite, distanțând fiecare prăjitură la 5 cm unul de celălalt.

7. Pasul

Coaceți la cuptor timp de 10-12 minute sau până când marginile sunt crocante, dar centrul este încă moale.

8. Pasul

Lăsați prăjiturile să se răcească pe foile de copt timp de 5 minute, apoi transferați-le pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet.

Reels

Nou