PUBLICITATE

Sursa :: dulezidar for iStockPhotos

Brodo italian (bulion de pui italian)

Brodo italian este una dintre supele mele preferate în mod absolut. Acest fel de mâncare hrănitoare și consistentă încântă întreaga familie și aduce o bucată de Italia pe masa noastră. Deoarece bulionul este gătit timp de mai multe ore, acesta își poate dezvolta pe deplin aromele profunde și bogate. Acesta este cu adevărat un fel de mâncare făcut cu dragoste și dăruire.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 1 întreg Pui Adăugat la
  • 2 scavenger Adăugat la
  • 2 tulpini de țelină Adăugat la
  • 1 mare ceapă Adăugat la
  • 1 Confederația Pătrunjel Adăugat la
  • 2 frunze de dafin Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pentru a prepara rețeta de brodo italian, mai întâi spălați bine puiul și puneți-l într-o cratiță mare. Ne asigurăm că oala este suficient de mare pentru ca puiul să poată fi acoperit complet de apă.

2. Pasul

Se toacă mărunt morcovii, țelina și ceapa și se adaugă în oală împreună cu frunzele de dafin și o legătură mică de pătrunjel. Eu prefer să tai legumele în bucăți mai mari, deoarece își păstrează structura pe parcursul timpului lung de gătire și își eliberează mai bine aroma.

3. Pasul

Umpleți cratița cu apă rece până când puiul este complet acoperit. O greșeală frecventă este de a folosi mai întâi apă caldă, dar apa rece este esențială pentru ca bulionul să rămână limpede și nu tulbure.

4. Pasul

Se aduce încet la fierbere și apoi se fierbe la foc mic. În timpul fierberii, se îndepărtează spuma în mod regulat pentru a obține un bulion limpede.

5. Pasul

Se fierbe brodo timp de aproximativ 2,5 până la 3 ore. Ar trebui să verificăm periodic pentru a vedea dacă puiul și legumele au eliberat suficientă aromă. Întotdeauna adaug sare la sfârșit, când pot evalua aroma finală a bulionului.

6. Pasul

Odată ce stocul de pui este gata, se scot legumele și puiul. Turnați bulionul printr-o sită fină și serviți. Puteți mânca puiul și legumele separat sau le puteți pune înapoi în bulion.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou