PUBLICITATE

Bundt Cake în Pahar

O rețetă simplă pentru un tort Bundt delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 căni făină semi-groasă Adăugat la
  • 1 cană zahăr cristal Adăugat la
  • 12 cană ulei Adăugat la
  • 1 bucată praf de copt Adăugat la
  • 1 zahăr vanilat Adăugat la
  • 114 cană lapte Adăugat la
  • 3 ou Adăugat la
  • coajă de lămâie Adăugat la
  • 1 ro cacao Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Într-un castron, amestecăm mai întâi toate ingredientele uscate. Adăugăm apoi ouăle, uleiul, laptele și amestecăm cu un tel până obținem o compoziție omogenă.

2. Pasul

Impartim materia in doua jumatati. In una adaugam putina coaja de lamaie rasa, iar in cealalta adaugam cacao (in loc de cacao, puteti adauga ciocolata topita).

3. Pasul

Forma de guguluf o ungem și o îmbrăcăm în pesmetul fin și turnăm alternativ amestecul deschis și cel închis.

4. Pasul

Le coacem în cuptorul preîncălzit la 230 C aproximativ 10 minute, apoi reducem temperatura la 180 C și continuăm să coacem. Cana are 3dcl

Reels

Nou