PUBLICITATE

Sursa :: Merrimon from Getty Images

Burete

Supa de ciuperci este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales toamna, când ciupercile sunt proaspete. Am multă experiență cu această rețetă, deoarece a devenit una dintre preferatele familiei mele. Am încercat-o pe diferite tipuri de ciuperci și întotdeauna se termină foarte bine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Ciuperci proaspete Adăugat la
  • 1 ks ceapă mare Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • 1 Linguri Untură Adăugat la
  • 1 Lingura Kminu Adăugat la
  • 1 Lingura Majorana Adăugat la
  • 112 l Ape Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Curățați și tăiați ciupercile în bucăți mai mici. Nu folosiți ciuperci prea vechi - calitatea ciupercilor este crucială pentru gustul final al supei de ciuperci.

2. Pasul

Ceapa se toacă mărunt și se prăjește în untură până devine aurie. Se adaugă usturoiul ras și se prăjește puțin.

3. Pasul

Adăugați ciupercile tăiate felii și prăjiți-le împreună cu ceapa până când se rumenesc.

4. Pasul

Se presară făina și se lasă să se rumenească încet, amestecând constant.

5. Pasul

Se adaugă apa, se amestecă și se lasă să bolborosească la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Se amestecă din când în când.

6. Pasul

Se condimentează cu sare, piper, chimen și măghiran. Măghiranul dă ciupercilor un gust caracteristic, așa că nu ezitați să îl folosiți.

Reels

Nou